gamze_gs88 yenigebeyim 22+3 haftalığım söylemesem belli değil ilk 2 ay hamileyken karnım 5 aylık hamile gibiydi 3.5-4 aya geldiğimde normal hamile gibi şişkinlik vs gitti ve şuan hamıle değil gibiyim evet karnım cıplak gözle bakarsam var ama Kıayfetle söylemesem kimse anlamaz aslında bir yönde iyi benim için rahat hareket edıyorum bebeğin kilosu boyu haftası işe uyumlu demekki iç karnım büyük birde bu karın büyümesi gene tene bağlı herkeste farklı yani
Arzu19988 İlkde 17-18haftalikken yagasdan cikmaya basliyordu oda bol giysem zaten belli olmuyordu son aya kadar minicik karnim vardi)).otobusde yer bile alamiyordum shshsn. Ama ikincide yani bu hamileligimde 11haftalik olduk baya cikti
gizzemm0 Arzu19988 Ya ben de 11 haftalığım bugün ve gerçekten karnım gözle görülür derecede büyüdü. Bana çok erken gelmişti yalnız değilmişim sevindimm ☺️☺️
Mirayy_21 Selif1x 13. Haftama girdim 2 gümdür bildiğin karnım şiş önceki gebeliğimde 5. Ay sa anca bel olmaya başlamıştı Bende bu sefer kaç gündür şaşkınım ters giden bişey mi var diye de korkmadım değil
Kosemen54 Mirayy_21 2.gebelikte karın erken çıkar çocuğuda ilk gebelige nazaran daha erken hissedersiniz merak etmeyin karın kaslari daha önce verildiği için böyle 🤗
Serrasmsk yenigebeyim 24 25 den sonra bir anda çıktı benim hala da küçük diyor herkes çünkü kilo az aldım ama bebeğin kilosu iyi tabiki
melike1-2 @yenigebeyim 3.gebeliğim 24+4 olduk tesettürlü olduğum için dışardan görenler hamile olduğumu anlamıyor bile evde pijama falan giyince belli oluyor biraz