Findk9227 Roseyaman nasıl tarif etsem bilemedim üst bacağa yapıyoruz hafif yan tarafa internetten bakabilirsiniz
Roseyaman Findk9227 ya ben hemşireye de sordum hatta ızaman hastanede yaptı gösterdi.üst bacağın ön kısmından alağı kadar yapabileceğimi söyledi ama çok acıyor diye yapanadıö morardı falan sonra dr a sordum üst bacak yan kısımlara yani kalçaya doğru yağ olan yerlere dedi.ilk aylar karından tapıyordum tagat oluyordu ama karnım büyüyünce yapamadım.şimdi bacak ve koldan yapıyorum dönüşümlü.
Muhammedamine Glcdmrdmr ben 36. Haftada bırakıp 40. Haftada doğum yaptım çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı oğlum az biraz kilolu olduğu için normal doğum denedik ama olmadı planlı bir sezaryen değildi benimki camım kafan raht olmalı stres olursan bebeğinde doğumda etkilenir sakin ol doktorlarına güven ve Rabbime emanet et düşün ben doğum yapmadan 4 hafta önce bıraktım 5 gün nedir ☺️
Findk9227 Kızlar iğne kullananlar normal doğum yapamıyor mu acaba ben oğluma normal doğum yaptim ama çok kötü oldum kanama durmadı 2 kez dikiş attılar o dikişlerle birlikte defalarca tampon uyguladılar 2 ay yatakta kaldım doğum yaptığım gün sesleri duyamıyordum doğumdan 1 hafta sonra hastaneye yatırdılar enfeksiyon kapmışsın diye resmen sezaryen olsaydım keşke diye pişman olmuştum ama normal doğum daha avantajlı diye şimdi de normal istiyorum hayırlısıyla inşallah Ama normal doğurduğumu duyan herkes çok şaşırdı nasıl öyle yaparlar hayati tehlike var falan dediler korktum sizin dr larınız bu konu hakkında bi şey dedi mi hiç acaba ?
Muhammedamine Findk9227 hayır normal doğum yapılabiliyor bende sezaryen doğum yaptım ama keşke normal doğum yapsaydım dedim yaşadıklarımız bizim başımıza gelen talihsizlikler herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok benim sezaryen doğum yapmamın sebebi suyum geldi suni sancı verdiler ama yeterli açılmam olmadı acil sezaryene alındım suyu bittiği için
Findk9227 Roseyaman evet bende ilk yaptığımızda bacağım yumurta kadar şişti ve karardı resmen üç gün oldu hala aciyor ama ikinci bacağa yapınca hiç şişmedi morarmadi eşim ilkini yanlış yaptı sanırım ondan öyle oldu evet bacak sanki koldan daha çok acıyor ama mecburum göbeğe yapamıyorum çok acıyor 😢
Elcindyn Ebrdlms Evet iğneyi de aynı saatte yapmak gerekiyor aspirini de aynı saatte içmek gerekiyor. Ben alarm kuruyordum unutmamak için. Hamileliğim süresince en dikkat ettiğim şeydi iğne. Kızımın hayat öpücüğüydü çünkü 🥰😉
Yaprakkm Bide merak ediyorum kızlar doktorunuz sizlere doğumdan önce ne zaman bırakmanızı söyledi bana 1 gün önce dedi ama benim zaten pıhtılaşma sorunum yok 2 düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı vuruluyorum ve çok sulandı kanım o yüzden korkuyorumda biraz açıkcası 🙄
Roseyaman Yaprakkm bana daha birşey demedi daha doğumdan birkaçgün önce bırakılıyor.ama kullanmanız daha iyi ben doğumdan sonrada bir süre kullanacam.sağlıkla doğsunlarda.
Muwahhide Yaprakkm ben ilk aylarda sormuştum , doğuma kadar dedi , zaten iğnenin 12 saat etkisi var , son haftalara yaklaştık bende unutmazsam kontrol de sorucam .
Yaprakkm Roseyaman öyle sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza ben doğumdan sonra kullanmicam doğuma kdar az kaldı artık son 33 gün
Yaprakkm Muwahhide ben sordum öyle dedi ama daha önceki doktorum daha erken bıraktırıcaktı bebeğe giden damarlarda bi sıkıntı yoktu çünkü ama biz istemedik daha erken bi zamandı çünkü şimdiki doktorumda 1 gün önce dedi bakalım nolcak normal doğumda nası hesaplayabilicez onu bilmiyorum tabiki 🤷🏻♀️
Muwahhide Yaprakkm haklısın normal doğumu hesap etmek zor. Doğum belirtisi hissettiğinde doktorunla görüşür ona göre hareket edersin canm ,çok da kafana takma.
mikano Findk9227 bacağa nasıl yapıyorsunuz tam nerden bende göbekten bacağa geçmek istiyorum ama tam neresinden yapacağımı bilmiyorum
Elcindyn Gulem Testin adı Trombofoli panel testi madem öncesinde var İstersen baktır Kan pıhtılaşma sorunu var mı yok mu çıkar ortaya. Kafan rahatlar en azından ona göre önlem alırsın doktoruna söyle bu testi yaptırmak istiyorum diye. Sağ Salim bebeğini kucağına alırsın inşallah benim gibi ☺️🙏