Muwahhide iğneyi gece yatarken vuruluyorum , iğnenin 12 saat etkisi olduğundan , gündüz beslendiğimiz için sabah vursam daha mantıklı değil mi. Siz saat kaçta yapıyorsunuz?
Elcindyn Muwahhide ne zaman yaptığınızın bir önemi yok ama eğer saatini değiştirecekseniz yavaş yavaş yapmalısınız örneğin gece 23:00 de yapıyorsanız her gün 15 dakika gibi sürelerde zamanımilerterek ayarlayın 23:15 de sonraki gün 23:30 da gibi. Kardiyoloji merkezinde çalışıyorum hem kendi doktorlarım hem kadın doğumcum aynı şeyi söylemişlerdi.
mercimek1994 Muwahhide iğne 4 saat sonra vücutta etkisini gösteriyor ve bildiğim kadarıyla da bir hafta etkisi var Saati saati vurmaya özen göstermek lazım ben de yatarken vuruyorum gündüz isim oluyor bazen saati şaşıyor diye
Seda5892 Muwahhide bende hergün akşam yapıyorum iğne mi 7 gibi. Gündüzleri insanlar da bir telaş koşuşturmaca olduğundan saatler aksayabilir
2kedi1bebek Önemli olduğunu düşünmüyorum zaten ilaç 24 saat etkili sanırım ben akşam saat 8 de vuruluyorum . Eşim yaptığı için ilk günden beri onun iş saatine göre ayarladık . 39 hafta olduk 🧸
nilo81 Elcindyn canım kaç haftalık oldun kan sulandırıcı hap da alıyormuşum ben hem iğne hem hap alıyorum 32 haftalık olduk doktor hapı kesti ama içim rahat değil
Gulem Elcindyn bana doktorum ben isteyince yazdı başka iki doktorum elinde sonuç yok bisey yok niye verdi dediler ve saatini çoğaltarak bırak dedi sizin dediginiz gibi
Ilknurmurat ACIL LUTFEN CEVAP YAZIN ya birsey soracagim hamile kaldiktan ne.zaman sonra bu igne kullanmak.lazim
Muwahhide Ilknurmurat canım doktoruna sorman daha iyi olur . Ben hamile kaldığımı öğrenince doktorum başlattı hemen.
Ilknurmurat ben 4 haftalık hamileyim kan pirtilasmasi var bende doktor sadece aspirin versi kan sulandirmasi icin bir hafta sonra gel keseye bakalim.sonra igne veririz dedi
GamzeAltndas Ilknurmurat 4 haftalık hamile olduğumu öğrenince hemen verdi betamda 385 di yeni gelişmesine rağmen hmn kullanmaya başladım .
Muwahhide mercimek1994 canım iğnenin bir hafta etkisi yok yanlış biliyorsun aspirinin 5 yada 7 gün kadar etkisi var . İğnenin 12 saat etkisi var. Evet düzenli kullanmak önemli.
2kedi1bebek nilo81 benim de sanırım 35. Hafta da kesildi . Tabii ben de hep birşey olacak mı korkusuyla düşündüm 39. Haftadayım hâlâ kıpır kıpır (: merak etmeyin iğne bence yetiyor . Sizi anlıyorum ama endişelenmeyin bu haftalarda kesiyor doktorlar . Sağlıkla doğsun bebiş 🧿
Elcindyn nilo81 ben doğum yaptım canım 6 Ocak’ta Doğum yapana kadar kullandım iğneyi. Aspirini de 36. Haftada kesti doktorum. Doğum yaptıktan sonra da 21 gün iğneyi yapmaya devam ettim. Çok şükür kızım da ben de iyiyiz ve sağlıklıyız 👍☺️🧿
Muwahhide Ckyert evet haklısınız böyle düşününce mantıklı . Zaten yatarak geçiyor hamileliğim , yata yata da vucutta pıhtı oluşuyor. En iyisi gece vurmaya devam.
Meryemsefa Muwahhide bende aksam 10 da yapıyorum canm ilk bebegimde de hep 10 da yapardım saglikla doğdu ins buda olur saat önemli degil onemli olan hergun ayni saatte yapmak ben alarm kurdum unutmamak icin
Findk9227 Meryemsefa ben ilk çocuğuma hep koluma yaptım bacak ve göbek çok acıyordu ama kollarım çok kötü olmuş şimdi oğlum 2 yaşında 12 haftalık da hamileyim size sormak istedim siz nasıl yaptınız hep kolunuza mi vurdunuz diye Bide beze oluyo mu yani böyle sertlik falan
mercimek1994 Utkum hamilelik değerinden bahsediyorum canım ismi aklıma gelmiyor kandan bakıyorlar ya HCG sanırım yanlış olmasın ama 110 oldu iki gün sonra 250 e çıktığında iğneye başladı direk