newmommmyy2 Kızlar biz 30.haftalık olduk çok şükür siz nerelerdesiz ne hazırlıklar yaptınız ya da yapıcaksınız???? Benim herşeyim neredeyse hazır ama sanki hiçbir şey hazır değilmiş gibi bir strese girdim 😅😅😅
Mucizee80 newmommmyy2 31+1 olduk çok şükür herseyimiz hazır sadece psikolojik olarak abimizi hazırlıyoruz 🥰 sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
newmommmyy2 Dilaraklnc3 kız başla çabuk 😂😂 ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hastane çantamı düşünüyorum 😂😂😂 nihayet hazırlayıp kırtulucam inşallah öbür hafta
newmommmyy2 zynpknt en iyisi ağırlaşmadan halletmek valla iki çamaşır katlıyorum 10 dk oturuyorum 😅 geç olmadan herşeyi hazır etmek lazım
newmommmyy2 Serenkrglmz ayy inşallah dayanacak gücüm kalmadı yoksa 😅 bel ve kaburga ağrım beni mahvediyor hemen geçsin zaman alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah 😍😍
newmommmyy2 hulyagok1 valla ben bu hafta kıyafetleri yıkıcam öbür haftada çantayı hazırlamaya başlayacağım son zamanlara bırakmayın hazırlayın gitsin 😍
zynpknt newmommmyy2 ben zaten 20 den beri ful yatıyorum annem hazırlıycak ramazan gelmeden hazırlayalım dedik ramazan sonrası 33-34 olcaz artık nasipse🥰
Marsilyasabunu newmommmyy2 ben29+2 oldum çok eksiği var bana göre bu hafta oda takımı aldık ama bitmiyor ıvır zıvır bir sürü şey çıkıyor 🫣
newmommmyy2 zynpknt anneler iyi ki var valla ya bende annemi bekliyorum son hazırlıklar için bakalım 😍😍
Miramomy Kızlar biz bugün 29+3 olduk 2 gündür birkaç defa karın ağrısı yaşadım aranızda karın ağrısı yaşayanınız oldu mu¿ bebeğin hareketlerini hissediyorum
newmommmyy2 Miramomy canım valla herkesin ağrısı farklı olabilir normal bir sebeptende olur Allah korusun kötü bişeydende olur bebeğin hareketliyse bence kötü bişey yoktur inşallah diye düşünüyorum ama yinede doktora bir görün hem seninde için rahat etsin ❤️❤️
Marsilyasabunu newmommmyy2 tek tek almamaya karar verdim kalan şeyleri liste yaptım tek seferde alıcam doğuma yakın böyle bitmiyor 😀
newmommmyy2 Dilaraklnc3 inşallah canım 😍😍 sağ salim doğsunlarda varsın hazırlıklar yetişmesin herşey yetişir tamamlanır illaki bunlar sadece tatlı telaş işte 🥰🥰