Anneyimmmben canimbebegim0909 kesinlikle tutmuyor. Oğlumda bulantım vardı tatlı yiyordum karnım sivri büyüdü. İkinci bebeğimde aynı seyleri yaşadım kızım oluyor❤️
sehnazz000 canimbebegim0909 2.hamileliğim her ikisinde de çok fazla kivi yedim ve tatlıdan tiksiiindim resmen ilki erkek şimdi kız o yüzden alakası yok gibi geldi 😁
Deletedmom254 canimbebegim0909 bende ne çin takvimi ne yediklerim ne kan tazeleme hiçbiri tutmadı😂 inanılmaz ekşi tuzlu yedim, sivilcelendim ama oğluşum olucak❤️
AybenYB canimbebegim0909 benim tuttu ben normalde ekşiyi çoook seven biriyim, garip bi şekilde şu an sadece tatlı aşeriyorum ve oğluşumuz olacak 🥹🧿
2prensesannesiiii canimbebegim0909 1. Kızımda hep pizza kebap kısır ve çiğ köfte yedim 2. Kızımda çilek yaş pasta çikolata hep bunları yemek istedim bence alakası yok 🥰
Tutaste_ canimbebegim0909 bende tuttu damaklarım catlayana kadar ekşili kırmızı lahana yemıştım arrık erık tadı alıyodum bı zaman sonra 😀
Novella canimbebegim0909 Benim canım tatlı çok istiyor bebeğimin cinsiyeti erkek tabi tesadüf olabilir :)