canimbebegim0909 Parinas üf çatlıcam meraktan hanshsjsh kızım diye sevmek istiyorum yağğğ allah sağlık versin tabii ama bakalım shsjhsje
Kocamanailem_ canimbebegim0909 ilk çocuğum kız onda hep ekşi yedim çiğköfteye bayılıyordum limonu sıka sıka yerdim. Şimdi erkek bebeğe hamileyim bunda da canım tatlı istiyor. Ekmek kadayıfı filan şerbetli tatlılara ölüp bitiyorum 🥲🥲
canimbebegim0909 Kocamanailem_ ya bence genelde tutmuş denebilir çok yorum okudum böyle benim de sevdiğim gebelikten önce haftada bir iki canımın istediği tatlılar oluyordu şimdi aklıma gelince midem bulanıyor sanki bir daha canım istemeyecekmiş gibi hissediyorum ama sanırım 4 aydan sonra değişiyormuş bakalımmm
Hammis canimbebegim0909 ben normalde tatlı sevmem aşırı hep tuzlu ve ekşi insanıyımdır. Hamile kaldım allahım böyle bir tatlı istediği olamaz. O kadar çok tatlıya düştüm ki dedim heralde erkek . Teori bende doğru çıktı ye tatlıyı çılar hakkıyı oldu ve cinsiyeti erkek 😂
Basakparlar canimbebegim0909 ilk haftalarda kavanoz kavanoz turşu yedim ekşi acı tuzlu hepsini canım istedi hayla da öyle oğlum olacak 🙃
TugbaP canimbebegim0909 bende tutmadı hep ekşili yiyorum tatlı midemi bulandırıyor ama bebişim erkek olacak☺️
Gulsahs Benimki tuttu ilk 5 ay boyunca tatlı yiyemedim tiksindim hamile kalmadan önce aşırı tatlı severdim bir anda soğudum ful ekşi şeyler yedim ve kızım oluyor daha yeni yeni tatlı yemeye başladım😅
Pnrshn canimbebegim0909 tutmadı 😅 Hamileligimin başında canım deli gibi ekşi istiyordu. Ne kadar ekşi dondurma, sorbe varsa yedim. Sürekli limon yiyordum sonuç erkek 😅😅
seabird Ben normalde de tatlıya düşkün bir insanım ama kız bebek bekliyorum tatlı isteğim katlanarak arttı. Ekşi aklıma bile gelmiyor😄bence bu teori yanlış…
babyUras_ canimbebegim0909 yedim tatlıyı doğurdum hakkıyı . İlkte tuttu ama ikincide ekşi yedim oda erkek 😅