• Gebelik
  • Hamilelikte midesi bulanmayan var mı ?

Esra9999 ikinci gebeliğim. İkisinde de hiçbi haftada bulantım olmadı çok şükür. Herkesin belirtileri farklıdır ya da belirtisiz geçirebilirsiniz hamileliği

Esra9999 6+6 dayim midem bulanmıyor sadece çok yanma yaşıyorum midem ekşiyor bide 😁arada da baş ağrisi çekiyorum yorgunluk uyku Hat safada 😅😅

7+5 oldu bugün. 6.haftanın ilk günü başladı mide bulantım. 3 kg verdim bugün artık başım da dönmeye başladı. 1 haftadır toplam 2 litre su içemedim. Bazen dayanamayıp ağlıyorum. Burnumu dışarı çıkarmak istemiyorum. Yemeği görmeyi geçtim düşünmeye tahammülüm yok 😞

Smyye1B merhaba9+5 im. Benim de bugüne kadar hiç kusma olmadı mide bulantısı da çok hafif oldu geçti o da sabahları oldu. O kadar🤍 Çok şükür sanırım şanslı gebeleriz

Ama müthiş bir yorgunluk uyku halsizlik var. Asla geçmiyor.

Esra9999 33. Haftamdayım hiç bulantı yaşamadım. Çok rahat geçti maşallah. Umarım sende de öyle geçer.

Parinas aslında 1 küsür senedir kullanıyorum ara ara bulantı oluyor. Oda genelde sabahları sadece Fakat benim alerji den dolayı geniz akıntım var muhtemelen o sebep oluyor. Harici kolay diye düşünüyorum. Bünye ilede alakalı 🥲

Esra9999 normal canım benim de 8 . Hafta gibi bir başladı 16+5 teyim hayatım kayıyor 😂😂😂

Esra9999 29+1 hala bulantım yok çok şanslısın bende öyleydim asla bulantı yaşamadım🤣

Esra9999 ben 37. Haftadayım canım midem hiç bulanmadı

9 gün sonra

Dfnsyn Bende ikiz hamileyim bide. Hiç midem bulanmadı. Hiçbirşeyden tiksinmedim. Koku hassasiyetim olmadı. Sadece kilo aldım ve karnım büyüdü. 🤩

Esra9999 20 hafta olduk elhamdülillah hiç kurmadım bazn tiksindim ama öyle aman aman değildi ama oğlumda ölümdü bana her gün evimden midem bulanıyordu eve gelince ağlıyordum

Esra9999 ilk gebeligimde bir kez bile midem bulanmadı 😊 kabaktan tiksinmistim sadece.

Esra9999 22+1 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç bulantım olmadı canım sadece çok hafif sabahları oldu gecti kusma falanda olmadı hiç şükür ,😍 prensesim hiç yormadi beni