Esra9999 ikinci gebeliğim. İkisinde de hiçbi haftada bulantım olmadı çok şükür. Herkesin belirtileri farklıdır ya da belirtisiz geçirebilirsiniz hamileliği
Hamilelikte midesi bulanmayan var mı ?
7+5 oldu bugün. 6.haftanın ilk günü başladı mide bulantım. 3 kg verdim bugün artık başım da dönmeye başladı. 1 haftadır toplam 2 litre su içemedim. Bazen dayanamayıp ağlıyorum. Burnumu dışarı çıkarmak istemiyorum. Yemeği görmeyi geçtim düşünmeye tahammülüm yok 😞
Ama müthiş bir yorgunluk uyku halsizlik var. Asla geçmiyor.
- Düzenlendi
Parinas aslında 1 küsür senedir kullanıyorum ara ara bulantı oluyor. Oda genelde sabahları sadece Fakat benim alerji den dolayı geniz akıntım var muhtemelen o sebep oluyor. Harici kolay diye düşünüyorum. Bünye ilede alakalı 🥲
Pinar-inaloglu inşallah öyle olur 😌
Dfnsyn Bende ikiz hamileyim bide. Hiç midem bulanmadı. Hiçbirşeyden tiksinmedim. Koku hassasiyetim olmadı. Sadece kilo aldım ve karnım büyüdü. 🤩
Esra9999 20 hafta olduk elhamdülillah hiç kurmadım bazn tiksindim ama öyle aman aman değildi ama oğlumda ölümdü bana her gün evimden midem bulanıyordu eve gelince ağlıyordum
Esra9999 22+1 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç bulantım olmadı canım sadece çok hafif sabahları oldu gecti kusma falanda olmadı hiç şükür ,😍 prensesim hiç yormadi beni