Tomriscvn Kızlar pkosum var.Gebelik deniyoruz ama sporda yapmam lazım çünkü kilom var.Evde grow with jo yapıyorum leslie gibi ama daha tempolu olanı belki bilenler vardır.Ama tedirgin bir şekilde yapıyorum sizce yanlış mı yaptığım
Albari Tomriscvn bir zararı olduğunu düşünmüyorum canım kan dolaşımın hızlanır kilo vermekte faydalı zaten
DogaMom Tomriscvn Pcosluyum ketojenik diyet ve saydığınız tüm sporları yaparken hamile olduğumu öğrendim. Sağlıklı beslenme ve sporun gebelik şansını arttırdığına inanıyorum. Not: bebek düşünürken asla ketojenik diyet yapmayın stresini sonrasında çok yaşadım 🙃 🤍
miroscumm Tomriscvn ben ilk hamileliğimde 4 aydır düzenli reformer pilatese gidiyordum hatta hamileykende haberim yoktu yine spora devam etmiştim ağırlık çalışmıştık vs bir sorun olmaz merak etmeyin bebek sağlıklıysa bir şey olmuyor Allahın izniyle ☺️
Tomriscvn DogaMom Maşallah darısı benim başıma inşallah 🤲🏻Bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 😀
orkidemm_ Tomriscvn çok hareket çok çok cidden çaresi bu ayrıca takviye kullan yumurta kaliten için Q10 vs sonra inositol omega 3
DogaMom Tomriscvn kafanızı rahatlatıp sağlıklı beslenip hareketi arttırırsanız güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤍
Tomriscvn miroscumm Evet arkadaşımında başına aynısı geldi doktorlarda öyle söylüyor bebiş sağlıklıysa birşey olmaz diye☺️
haylaz95 miroscumm bende yeni başlamıştım 5 ders gittim meğer o sıralar hamileymişim ama daha yeni ve küçüktü şimdi ara verdim 12.haftadan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum
Tomriscvn orkidemm_ inositol kullanıyodum ama bütçe olarak zorladı sürekli alamadım malesef şimdi folik asit aldım oda mideme zararlı geldi elimde kaldı başka bir folik asit alıcam 🥲
ppmerlina Tomriscvn folidoce marka folik asit kullanıyorum doktor önermişti piyasanın en iyi markalarından biri. 300 tl civarı fiyatı
orkidemm_ Tomriscvn canım bunlar özel takviye o yüzden yazmıyor doktor anca özeller yazar ama işte içeriği çok zengin ya
miroscumm haylaz95 evet banada 3. Aydan sonra hamile pilatesine devam edebilirsin demişti doktorum ben devam edemedim ama etseydim çok faydasını görürdüm eminim siz kesinlikle devam edin ileri haftalarda sırt bel ağrısı çok oluyor onları yaşamazsınız diye düşünüyorum
Tomriscvn ppmerlina Ah ah sormayın doktorum 2 tane önerdi birisi folidoce diğeri Folicus plus eşime atmıştım eşimde pahalı olanı almış oda bana dokundu keşke folidoce alsaydı ilaçta elimde kaldı 😕
ppmerlina Tomriscvn çevrende gebe kalmak isteyen var mı en azından ona ver belki ona dokunmaz ☹️ ama folidoce mutlaka al zaman geçmeden 🙏🏼