Esmademir34 Merhaba gebelikte ilk kan testlerini özelde yaptiran varmi medipol de özellikle ne istiyorlar fiyat olarak ?
MhysaTheGreat Esmademir34 biz medicanada 6-7 ay kadar önce 5 bin ödemiştik sadece tiroitle enfeksiyon testlerine
Gzm122 Esmademir34 bence hiç özele yaptırma sağlık ocağında randevu al 3 tanesi hariç herşeyi yapıyorlar ben kalan 3 ü cihan tıp merkezi kaynarca da çok ucuza yaptırdım
Mrvuste 20 tane testi sağlık ocağı ücretsiz yapıyor.Ben sağlık ocağında yaptırdım.Yapılmayan 4 tane test için acıbadem hastanesinde 8 bin tl ücret ödedim.
asli_13 Baya pahalıya çıkıyor özelde hepsi, sağlık ocağında hepsini yapıyorlar sadece rubella ve toksoplazma yapmıyo sağlık ocağı onları özelde yaptırmıştım
Esmademir34 deletedmom43191 çok uçuk fiyatlar ya devlet hastanesi veya saglik ocaği yapiyormu bu testlerin hepsini
deletedmom43191 Esmademir34 evett 100 lira küsüre mi ne yaptırdım vezneye ciddi misin sen şaka falan değil dimi diye sormuştum hatta 😅😅😅😅
deletedmom43191 Esmademir34 devlet hastanesine git vezneye ver kağıdını onlar belli ücret karşılığında yapıyorlar şimdi yılbaşı falan geçti 300 500 e hal olur çünkü ağır testler var içinde bulaşıcı hastalık falan onlara bakılıyor
Parinas Esmademir34 devlet hastanesi fetal DNA hariç hepsini yapıyor. 4ncü gebeliğim bu. Özelde takipliydim hep. Devlette tahlilleri yaptırıp sonucu özeldeki doktoruma götürdüm hep. İlk gebeliğimde doktorum kendi önermişti boşuna masraf etme diye. Sonrasında da bu şekilde devam ettim. Hatta bugün de ikili test için kan verdim devlette
Parinas deletedmom43191 ben bunlara da hiç para ödemedim. SGK lı olmayanlardan mı alıyorlar acabs sizin var mı sigortanız
deletedmom43191 Esmademir34 canım diyorum ya hastaneye gidip direk vezneye gitcen ve parasını ödeyip kan vercen randevu gerek yok ama tabi randevu bulursan 1 lira bile odemeden verirsin testleri doktordan istersen gebelik testlerini yaptırmak istiyorum diye çünkü 6 7 tüp kan ve 1 kutu idrar alıyorlar senden
Esmademir34 deletedmom43191 tamam canim tesekkur ederim bilgi için🥰valla elini versen kolunu koprtiyorlar 🤣