Kittymom Merhaba tecrübeli anneler benim ilk bebeğim olacak Allahın izniyle bir daha almam yada keşke almasaydım dediğiniz bebek eşyaları nelerdir yazar mısınız
_biranneadayi Kittymom Burun aspiratörü ☺️ Bebek ayakkabısı asla asla almam Bir de yenidoğan şapkasından fazla almazdım iki tane alsan yeter erkek çocuksa takmıyor çabuk terliyorlar zaten
Tutaste_ Kittymom gögğs kalkanı 😀 hep aktı sütler bide biberon filan şimdiden gerek yokmuş yanı bebek meme varken biberonu tercih ediyor yoksa
Tutaste_ _biranneadayi hergün bebeğimin burnunu çeken ben 😀 bır oluk şey cıkıyoe burnundan maalesef her bebek aynı olmuyor ben almasam cocuk nefessiz kalırdı heraldr bence alınmalı 😀
Kittymom Tutaste_ biberon filan bende kullanmak istemiyorum umarım süt skıntısı olmazda bebeğimi doyurabilirim bide son haftalarda göğüs ucu için krem kullanmayı düşünüyorum yara olmaz inşallah
_biranneadayi Tutaste_ Valla ben hiç kullanmadım serum fizyolojik sıkarak açtık hep. Dediğiniz gibi beneğe göre değişiyor demek ki ☺️
Kittymom _biranneadayi fizyolojik dediğiniz bu seruma benzer şey sanırım ☺️ ya bakalım benim bünyem çok alerjik burun akıtısı vs hep oluyo bebeğimde de olabilir bu durum kullanmam gerekebilir
Tutaste_ Kittymom düzenli her emzirmeden önce sonra sür yapmaz sağma makinesi sütün durumuna gore alırsın çok iyi oluyor. Ben cogu seyı bebek dogunca aldım lazım oldukca bi gögüs kalkanına bosa para verdım işte 😀