Melekkn Kızlar benim bir oğlum olucak rüyama bir isim girdi kocam ve eltimden başka evde kimse beyenmedi aslında benim içimede çok yatmasada ben rüyalara çok inanırım napmalıyım
deletedmom43191 Melekkn bence telaffuz açısından zor bir isim bebeğin büyüdüğünde kendi isminden rahatsız olabilir
Tazeanne2016 Melekkn içinize tam sinmediyse göbek adı olarak verebilirsiniz , herkesin de bilmesine gerek yok bazı insanlar 2.veya 3.ismi sadece kulağına isim okuyan kişiye söylüyorlar mesela
Marsilyasabunu Melekkn canım ben bir çocuk olsam bu ismi bana koysunlar istemezdim yani yine de sen bilirsin inancın bu yöndeyse koy
mucizemom8 Melekkn ya ama isim sorunsali diye post açıp rüyamda gördüm diyip soru postu aciyosunuz Allah iyliginizi versin muneccimiyiz biz tahmin mi edelim iyki de görmüş deletedmom43191 yoksa merak edecektim 🤣 sağlıkla dogsunuz bebeğiniz ama gerçekten söylemesi zor olur 😍
MhysaTheGreat Melekkn sahabe ismiymiş belki öncesinde kıssa vs duymuşsunuzdur ne anlamı ismin bilmiyorum ama eşinizle siz beğendi iseniz diğerleri çok önemli değil bence 😊