Noname9492 Bugün kontrolüm vardı 30+0 1590 gram 39 40 cm dedi normal dedi doğum kilosu ne olacak merak ediyorum sizin nasıl
DENIZ_55 Noname9492 zaten normal gelişimi cnm bence dert sitres etme benim bebeğimin gelişimi 2 hafta önde inan doktor her gittiğimde yediğine dikkat et diyor inan bisey yerken on kere düşünüyorum cidden ne güzel normal ilerliyor gelişimi 😊
Ayshababy Hamileee bir bebek 57cm doğmuş son haftasında o bile haberlere çıkmış dünyada ilk diye belki 48cm yanlışlık olmuştur 😳😱
De25 Hamileee yani onu sormadım ama doktor sağlıklı bebek dedi babasi 2 metre neredeyse 2 yas ablası çok uzun genetik galiba
Hamileee De25 kıyafet felan almıssınızdır o zaman 03 aymı yoksa çoğunlukla yemı doğan mı aldınız doktor bana 42 santım boy 2130 kılı deyince ben pişman oldum açıkçası 6 tane yenısoga. Almıştım 50 santım 32 haftalgım
De25 Ultrason kağıdında bebegin boyu fl diye mi geçiyor eğer öyle ise ocak 31 de 55.7 imiş telde vardı da öyle baktım yeni kağıt yok yanimda
tomrisinaannesi Datlum benim kızım 46.5 cm doğdu 😂😂 çok kısa da değiliz 22 günlük yavaş yavaş uzuyor gibime geliyor