Selin-Merve Kızlar ben sekiz aylık oldum ama kimse benim hamile olduğumu anlamıyor bile aslında küçük bir karnım var kilo aldım evet ama doktor etin çok sıkı dedi bana ben oraya hiç krem sürmedim 😂😂 ama kırmızı çatlak ya belki geçer diye düşünüp bol bol kakao yağı sürücem allahtan iç çamaşırın altında kalan bir bölge sizin verdiğiniz tavsiyelere de bir bakacağım
Selin-Merve Sude346 aahahahha ayh lokum gibi yumuşacık yani inanın genetik ya ben ikna oldum yani doktorlar diyor ya yağın içine yatın çatşayacaksa çatlıyor diye
Selin-Merve Sude346 içinizi ferah tutun elinizden geldiğince gün atlamadan sürekli kremlenin yağlanın artık çatlak tedavileri çok daha kolay inanın bende çok taktım ama sonra aklıma hallolacapı geldi önemli olan bebişlerin sağlığı
Mrvemr3449 Korkutmak istemem ama bende çok krem vs kullandım çatlamadım şu an 37+4 haftalık oldum son haftada çatladım ve önce bir yerde çıktı sonra başka başla yere sıçradı umarım sende olmaz ama genetik genetik 😢
Rvd Selin-Merve benim piyasada sürmediğim krem yağ kalmadı fakat yine çatladım bacaklarımın araları bile çatladı bence biraz genetik annemin çatlamış benim de çatladı maalesef
Selin-Merve Arblg her kaşıntı çatlak kaşıntısı olmuyor gebelik kolestazı da olabilir doktorunuza danışın bence riske atmayın
Meltemanneolsun Arblg kaçıncı haftadasin 30 haftadan önce genelde kolestaz olmuyor. Avuç içi ayak altlari kasinmiyorsa kolestaz ihtimali olmuyor.
Arblg Selin-Merve tesekkur ederım bılgılendırmenız ıcın ama çok şükür 26 haftalıkken şüphelenılmıstı tüm vücudum kaşınıyordu fakat kolestaz cıkmadı🙏 Suan 37/2haftadayım ve tüm gece sadece göbeğim kasındı ve sabah karnımın harıta gıbı oldugunu gördüm malesef😕 hıc çatlak oluşmadı dıye sevınırken 37 ye gırınce bı anda oluşması bı yana 2 gündür karnımı kaşımaktan uyuyamıyorum. Sureklı nemlendirmeye calısıyorum ama yok yanı fayda etmıyor😕 Onerı verebılecegınız bısey varsa memnun olurum ☺️
Arblg Meltemanneolsun 37/2 kolestaz degıl onu gerıde bıraktık aynen☺️ Tamamen çatlama kaşıntısı. Ben bu kadar etkıleyecegını dusunmemıstım acıkcası . Zaten uyumak zorken şimdi göbegımın kasınmasından daha vahim haldeyim🙁
Selin-Merve Arblg Ben orijinal kakao yağı kullanıyorum inanın faydasını çok görürsünüz biraz pahalı ama ben 100 tl falan alıyorum bir ay rahat gidiyor çatlakların rengini baya açıyor
Meltemanneolsun Arblg ben sadece zeytinyağı ile rahatlıyorum 18 haftaliga gireceğim karnım birden büyüdü göğüslerim de öyle zeytinyağı biraz ensin diye bekliyorum üzerine de nemlendirici sürüyorum o iyi geliyor. Kaşımamaya çalış çatlak oluşuyor. Kantaron yağı da surebilirsin
Selin-Merve Arblg Eğer benim için son zaman kıllanma sıkıntı olmaz derseniz shea yağıda karıştırın içine müthiş oluyor ikisi
monica50 daha karnım çıkmadan (12. haftadayken) çatlaklarım oldu, hem de düzenli krem kullanmaya çoktan başlamıştım. 25. haftaya geldim karnım da büyüdü biraz tabii ama aynı çatlak duruyor artmadı, tamamen genetik gerçekten