Freeyaa Kızlar 39+6 yım yarın günüm doluyor bugün nişanım geldi karnım çok sertleşiyor bebek te çok hareketli arada hafif sancım var nişanınız geldiğinden kaç gün sonra doğum gerçekleşti
Nhur Freeyaa salı gelmisti benim de cuna gece doğum yapmıştım, sancılarınızi kontrol edin önemli olan düzenli aralıklarla giren sancı gerçek doğumun belirtisi
Merve_kucuk Freeyaa 39+5 günlükken gece nişanım geldi. 40+1 günlükken 18:30 da kızımı normal doğumla kucağıma almıştım.
NNewbabyy Genelde aynı gece sancı geliyor yada bir sonraki gün ben istisnayim nisandan tam 3 hafta sonra suyum geldi 🫠
Freeyaa NNewbabyy yaaaa uzaya biliyormuş demekki benim yarın kontrolüm de var gece doğurmazsam inşallah doktorum nöbetçi ona baktırmak istiyorum 😅
Freeyaa Muhammedimm09 o zaman bende yarın doğururum herhalde 😅 çünkü ara ara sancı yokluyor acile gitsem kesin sancım çıkar 🥹
NNewbabyy Freeyaa bence ben istisnayim 37de gelmişti o akşam herkese ben doğuruyorum demiştim hergün hani nerde diyolardi 😂 ne durumdasın doktora gittin mi
Freeyaa Balbebek012 hadi inşallah çünkü suni sancı almak istemiyorum gelmezse doktorum suni verecek 🥺
Balbebek012 Freeyaa sen strese girme suni den de korkma suni hatta daha iyi oluyor süreci hızlandırıyoor
NNewbabyy Freeyaa Ayyy çok sevindim yani öldüm lafını es geçerek içim kıpır kıpır oldu maşallah sağlıkla büyüt nasıl geçti uzun sürdü mü sancı mı zordu doğum mu aşırı heyecan yaptım bende ya doğurdum diyince 😂😂
NNewbabyy Freeyaa yanlış mesaja cevap vermişim heyecandan 😂 demekki nişandan sonra hemen gelmiş sancın maşallah olsun olmuş bitmiş zordu ama geçti önünüz çiçek bahçesi olsun inşallah
Freeyaa NNewbabyy benim ebeler falan iyiydi ama ben sancıları güzel karşılayamadım sancım nefes aldırmadı hiç bana en son nefesim yetmedi karnıma bastırdılar🥺