Gzd_gzd Merhaba banyo filesi olarak destekli süngerli olanlar mı iyi yoksa sıradan bez olanlar mı? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevimirm
BusraSY Gzd_gzd Şu köpük olanlar varya hen ondan vardı hemde diğer bezden vardı ama ben bebeğimi ilk o köpükte yıkadım. Çocuk koyunca hemen ağlardı ama komple üzerine bırakmazdım anlam veremezdim suyu sevmiyo galiba derdim.. ta kii bir gün duştan önce eşim köpüğe dokunana kadar. O kadar soğuk oluyorki anlatamam. Sıcak su bile fayda etmiyor. O günden sonra diğer bez olanı kullandım
ebruulas92 Gzd_gzd bence hiç file almayın suya değmediği sürece filede bebek daha da üşüyor kıyafetlerini küvvetin altına yayıp bebeği yatırıp tutmak en iyisi😌
Cileklipasta Bskrt BusraSY Bizde köpük aldık ilk kez duyuyorum bunu 😱 normal file alalım madem iyi ki okudum burayı 🙄
Bskrt BusraSY benm kızmda 20 günlük yatırdığmz an çok fena ağlıyordu, su dökünce sakinleşiyodu. Çıplaklıktan ağlıyo sandık meğer köpükler buz gibiymiş, çocuğa eziyet ettk boşuna çok üzüldm farkednce 😞
BusraNurAnne Gzd_gzd ben sungerli aldim hem daha saglam hem bebis daha rahat eder sirti felan hassaslar zateb