Nanelimon_19 Bebekler için şampuan krem vs hangi marka aldınız içeriği temiz olan oğlumda 2 sene mustela kullanmştım 2. hamileliğim tekrar mustela mı alsam başka marka mı karar veremedm var mı öneriniz
Minnakpopus Nanelimon_19 ilk bebeğimde mustelanın herseyini kullanmıştım ancak içeriğini tamamen değiştirdikleri için asla almadım. Deterjan siveno , şampuan ecowel , losyon ecowel aldım
Edafmo Nanelimon_19 ben ilk çocuğumda e bebek ın organik sertifikalı şampuan ve losyonunu kullanmıştım ikinciye de onları kullanacağım
minikbebegim06 Nanelimon_19 mustela içeriği temiz değil ben sarı hametan bide recream kullanıyorum şampuan olarak da dalin kullanıyorum nemlendirici olarak da bioderma atoderm ve dalinin bebe yağı
Nanelimon_19 dygsss bende bi kaç yerde öyle gördüm o yüzden değiştirmek istedm uni baby içeriği hakkında bilginz var mı peki
dygsss Nanelimon_19 temiz diye duydum bi kaç yerde dalinden de pek memnun olmayan var normalde dalin düşünüyordum çoğu bebekte konak falan yapmış eskisi gibi değil dedikleri için uni baby alacağım
Minnakpopus Nanelimon_19 bende yenidoğan uyumlu olduğu için aldım henüz doğumuma daha var kullanmadım
Happyka Nanelimon_19 Mustela eskisi gibi değil . Uni baby aldım şampuan. Duru sabunu normal 4 lik elde yıkıyorum çünkü ilk 1 ay bebeğin kıyafetini . Granulda aldım 1 ay sonra makinede yıkamak için .
minikbebegim06 Nanelimon_19 gebe okulunda sarı hametan önermişti hemşire bize hem sağlık ocagi da yazıyor içeriği temiz diye