Cnsbrs Mry2020 ben 2 hafta önce doğumumu Zeynel beyde yaptım çok memnun kaldım hemen ayaklandım kontrollerde ona gitmiştim zaten. Resmen pozitif sezaryen doğum oldu benim için ☺️
Cnsbrs Mry2020 çok teşekkür ederim. İlk sezaryen doğum ücreti 20 bin paket şeklinde ilk aşıları 10 gün boyunca çocuk doktoru ve kadın doğum doktoru muayenesi ve bebeğe işitme testi içinde. Bizim indirimimiz vardı 18 bin ödedik normalde 20 bin
Mry2020 Cnsbrs fiyat çok çok iyi ya bizim de indirimimiz var yüzde 20. Ben ilk kez gittim nedense güven vermedi bilemiyorum aslında ikinci doğumum olacağı için karşılaştırma yapıyorum ister istemez. Abdülhamit beyde doğum ücreti ne kadar ve paket var mı acaba öğrenmem lazım bakalım
Mry2020 Cnsbrs aslında ilk 30 gün bebekle ilgili her şey zaten ücretsiz oluyor ben daha önce Abdülhamit beyde doğum yaptım o hastanede sonra hastanede yattık 4 gece ücret ödemedik 40 muayenesinde de kendisine ücret ödemedim ama tabi doğum ücreti baya fazlaydı
Cnsbrs Mry2020 valla kullandıkları ameliyathane aynı hastane aynı. Sadece hekiminize güvenip sevmeniz önemli olan benim ilk doğumum çokta heyecanlıydı ama herşey şok güzel ve keyifli geçti. Zeynel beyde çok iyi bir hekim hiç bir sorun yaşamadık iyi ki tanımışım diyorum ☺️
Mry2020 Cnsbrs ayy ne güzel gerçekten çok sevindim sizin adınıza kesinlikle her şey aynı sadece doktorun dışardan olması farkı var o yüzden fazla ben kararsızım bakalım peki kaç gece kaldınız, doktor ameliyat sonrası kontrole sık geldi mi ebeniz nasıldı
Cnsbrs Mry2020 1 gece kaldık sadece doktor kontrole geliyor zaten odaya doğunca çocuk doktoruda gelip hemen bakıyor. Doğumdan 10 gün sonra gittim doktora tekrar kontrole herşey yolundaydı normal hayatıma devam ettim ☺️
Cnsbrs Mry2020 valla ben çok memnun kaldım gönül rahatlığı ilede tavsiye ederim. Allahım sağsağlım kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 🙏🏻