Gamze051 Herkese iyi geceler 💓🙏♥️ Kızlar çok merak ettiğimiz bi konu var Cinsel ilişkiden 12 gün sonra net bir şekilde çift çizgi çıkar mı İdrar testinde Ve cinsel ilişkinin14. Günü doktor karından hemen görmüş keseyi Sat a göre 5+5 demiş Gebe kaldığından beri endişeli kalp hastası olduğu İçin sürekli gelişimini takip ediyor bebeğin Bana sordu ama Benimde ilk gebeliğim olunca net yanıt veremedim 14. Gün kese karından görünür mü ? Veya 14 günlük bir kese olsa doktor kesenim boyutundan ne kadarlık olduğunu bilir mi sizce ?
Zubeydetekkurt Gamze051 benim gorunmedi hatta kan tahlilinde bile sınırda çıktım vajinal muane yaptı ve sonradan ogrendim ki bu dusuge sebep olabiliyormus eğer görünmezse alttan muane yaptırmasın biraz daha beklesin
Duyguveminigi Gamze051 bence ilskiden 14 gn sonra kese gorunmesi kolay bisey deil ancak kanda cikar o da daha ufak ufak cnku ben 1 aylikken test yaptim iki cizgimde kirmizydi bariz belli olarak ama bi hafta sonrasinda kese gorundu bi hafta sonrada bebegin sesi duyuldu buyuk itimal dha once gebe kalinmistir
Duyguveminigi Gamze051 ayrica ultrasonda muane esnasinda kesenin kac gnluk oldgu ortaya cikiyor rahat belli olur yani nekadrlik oldgu
denizannee Gamze051 kanda hcg değeri 5000 ve üzeri olduğundan karından usg ile görünür. Bende tam 7 hafta bekledim. İlk kez duydum 14.gün görüldüğünü.
Gamze051 Zubeydetekkurt yok onun kesesi göründü karından hemen göründü ama 14 günlük bir kese mi yoksa daha öncesi mi onu merak ediyoruz 14 günlük kese görünür. Mü karından
Mehtapsato Onceden kalmis olabilirmi kese cogu gebelikte 7. Haftalarda gorunuyo ben hic duymamistim kesenin erken goruldugunu ve idrarda bu 12 gun sonra cikmasida cok tuah geldi bilemedim
Gamze051 Mehtapsato Evet bizde öyle düşünüyoruz daha önceden mi kaldı acaba İkimizde tecrübesiz olunca sizlere soralım dedik
Gamze051 denizannee yok 14. Gün göründü demedim ☺️♥️ Acaba 14 gün önceki ilişkisinde mi daha öncesin de mi kaldı onu merak ettik ☺️🙏🎀