tomrisinaannesi Kızlar selam 29 Ocak da doğum yaptım depresyonu kv sayesinde dibine kadar yaşadım, kuzenim sezaryen sonrası rahmini aldırmak zorunda kaldı detaylara hakim değilim ve rahim yapışıklığı işte 2. Gebeliklerde düşük tarzı şeyler de duyuyorum ameliyatım başarılı geçti enfeksiyon vs kapmadım kanamam da güzeldi merak ettiğim şey rahim de kesiliyor yapışıklık veya rahim problemleri nasıl meydana geliyor sizce 40’ım dolduğunda içimin rahat etmesi için rahim filmi çektireyim mi? Yoksa ultrason muayenesi de aynı şeyleri görebilir mi rahim filmi maliyetli olduğu için soruyorum vajinal muayene olamıyorum bu yüzden anestezili çekildim bi sefer sezaryen sonrası 2. Gebeliklerini yaşayan anneler veya sezaryen sonrası düşük yaşayan anneler yorum yapabilir mi 🙏🏻
Diana- Hayirli olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün, bilgim yok açıkçası ama 40 muayenesinde bence doktorunuza bir sorun bu durumu ama bence ultrasonda görünür herhangi bir terslik olsa diye düşünüyorum, Umarım bilgisi olan biri görür daha net bilgi verir.