hanimiys Mlklerim2 evet gaviscon veriyorlar genelde doktorlar bende tadını hiç sevmezdim ama baya rahatlatıyor
seyma0661 Mlklerim2 gaviscon, rennie çiğneme tableti, rennie duo hepsini denedim 😂 en iyisi çiğneme tableti geldi çantama filan da atıyorum
bbsskk Mlklerim2 şuan tam 18 haftalığız 3 hafta öncesine kadar kullanıyordum geceleri içiyordum yatmadan önce
Sivassli58 Ben rennie kullanıyorum öncekilerde gavisvon kullandım aynı zaten tatlar falan ben severek içiyorum ya🙂
Tazeanneveminikleri Mlklerim2 neredeyse 36 haftalık olacağım hala devam ediyorum. Gaviscon eşittir ben demektir. 😂 onsuz günüm geçmiyor…
Ruzqarqulu Mlklerim2 renni kullandım ama 30. Haftadan sonra o da yeterli gelmedi . Gün içinde sade maden suyu içiyorum mideme çok iyi geliyor .
Tazeanneveminikleri Mlklerim2 ben gece yatarken içiyorum bir tatlı kaşığı ama gün içinde de olmaya başladı. Gün içinde de olursa bir tatlı kaşığı daha içiyorum. 🌸 tabi doktoruna danış mutlaka canım. Bana bu şekilde söylemişti.
Merloza Mlklerim2 yatmadan önce için mutlaka gaviscon u, etkisi çok sürmüyor gece boyu uyanık kalıyorsunuz yoksa. Bir de yastığınızı yükseltip yatın.