Duygu2829995 Elifimsib bana da şimdilik anormal bir şey yok dedi bir yeri göremiyorum pozisyondan dedi zaten mesai bitmek üzereydi yürü gel falan demedi bir hafta sonrayı da sekreteri verdi kendisi değil sanırım en uygun oldukları zaman öyleydi
Elifimsib Duygu2829995 merak etmeyin gördüklerinde sıkıntı olsa söylerdi zaten göremediği yerler için çağırması da çok normal. Belki o an vakitleri olsaydı yürü gel derdi. Bir hafta sonra gidersiniz inşallah bu sefer tam görür ve hiçbir sıkıntı çıkmaz 🙏
Trhn-cicek Duygu2829995 ben bugün gittim bebeğin bagirsaginda parlak birsey var dediler ama anlamadılar birsey dedi nedenini bilmiyorum
De25 Elifimsib bana da baktı sonra yine gel dedi gittim baktı niye 2 kere hellim dedim dedi bisey gördüm emin olmadan seni endişelendirmek.istemedim dedi o yüzden bende öyle dedim
hakkah24 Duygu2829995 Ben detaylıdayken sabah 10da gidip 2de çıktım yine doktor kalbini göremedi yani göstermiyorsa o gün hiç göstermiyor genelde inatçılar:) bir hafta sonra tekrar gittim yine zor gördü ama gördü:) içini ferah tut
Duygu2829995 hakkah24 ayy çok teşekkür ederim bebiş zaten hareketsizdi o an ben de çok kasıldım gergin bir ortam vardı. Bir de çıktığımda saat 15.37 idi. Yürü gel demeye mesaisi bitiyordu. İçim rahatladı sayenizde 🤍
Duygu2829995 De25 duygusal biri değildi unuttuğumuz bir şey var mı dedi kalkınca asistan söyleyince tekrar oturdu. Baktı ancak görmediğim için tekrar bakmamız lazım dedi