Salihanurrr ayalltsc ben dayanamadım yaptm bugün test . O kadar yapmıcam dedim dedim yaptım🙄 negatif çıktı days doctor marka
ayalltsc Salihanurrr ah o his varya dayanamayıp yapmak bende onun kurbanıyım şimdi uğraşıyom öylemi böylemi 😂
Fatmanurr94 ayalltsc bu ay nasip oldu sükür, daha doktora gitmedim. Betayi takip ediyorum simdilik. Darisiii hepinize olsun Insallah💕
Salihanurrr ayalltsc bacım silik bile çıkmadı bende ya içine kdr açıp baktm gittim geldim tekrar baktm teste yok yani minicik bi umut bile 🤣🤣 sinirlerim bozuldu valla sadece
Salihanurrr Fatmanurr94 amin sağolasın bizlerede dua et bazen hiç tanımadığın birinin duası kabul olur Allah bilir biz bilemeyiz🤲
Fatmanurr94 Insallah hepinizeeeee olsun, Rabbim banada bu ciktigim yolda yardim etsin insallah❤️ Saglik ile kucagimiza alalim Insallah
Fatmanurr94 ayalltsc öyle pek bi belirti sezmedim acikcasi😅 ilk kez amann bosverr yaaa dedim hamile kalmisim. 2 gün önce test yaptim cikti. Birgün önce kan verdim 15 cikti. Suan sade gögüs agrisi ve uykum var
Canannndvrz Benim reglime 2 gün var bugün öğlen test yaptım bisey cikmadi. İlk kızımda aşırı bi gaz olmustu karnımda suan yine öyleyim bi ondan şüpheleniyorum göğüs ağrısı kasik bel ağrısı var yarın sabah ilk idrarla yapicam bi ya
Salihanurrr Canannndvrz bende bugün öğlen yaptım. 3 gün vardı adetime. Ama silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum erken gebelik testi bide aldığım yani hafiften siliklik bile olmadı benim testte
ayalltsc Canannndvrz benimde bugün adet günüm geceden beri adet olacakmışım gibi hissiyatım var bide bugün göğüs hasasiyetim var olacam heralde 🥺
DuruDefne_mommy ayalltsc aynı hissiyat bende de oluşmaya başladı adete 7 gün var test yaptım prodoctor çıkmadı olucam herhalde