Nasirliiii Kizlar instagramda gordum 1199 tl indirime dusmus travel sistem bebek araba yagmurluk falan hediyye bi vakin derim
Nasirliiii Nasirliiii https://arcbebek.net/babyhome Iyi bir arabaya benzio durumu iyi olmayan arkadaslarimidan kimse yararlana bilir arasdirin derim
Ela11 Nasirliiii sakın inanmayın güvenmeyin bende az önce gördüm Instagram'da ayhancocuk sayfası bakın derim paylaşmış kandiriyolarmis internette ürün 1500tl normal fiyatı
Esn Nasirliiii burda bi arkadaş dolandırılmıştı sayfa adını sürekli değiştiriyorlardı Bebek arabası almıştı buradaki bayanda. İnt alacaksanız ebebek Civil gibi güvenilir mağazaları tercih edin
BaharAytekin Nasirliiii dolandırıcıymıs kızlad ayhan cocuk ve ordaki birsuru musterı paylaşmış aman dıkkat ınstadan bakın
Nasirliiii aynlll evet bende fiyat olarak beyendim guzelde araba yoruma iyi die yazmis alan kisiler arasdirmak lazim
BetL74 aynlll kesinlikle değil bu ürün ayhancocuk sayfasında satılıyor fiyatı 1500 lira, onlar da paylaştı dolandırıcı diye.
Nasirliiii Ela11 bende arasdirmadan almam ama fiyati o kadar uygun geldi ki ama kandiran sayfalar da cok haklisin
Ela11 Nasirliiii evet bende çok araştırıyorum güvenilir sayfaları takip etmek lazım ayhancocuk aybebek bunlar güvenilir sayfa Elele baby almayı düşünüyorum bende
Nasirliiii Ela11 Ya nasil kotu insanlar var neden kandiriyolarki bende uygun fiyata ariyorum beneto beyeniodum kotu yorumlar cok duydum simdi bekliyorum post acilinca okuyorum iste hangisi iyi die 1000 tl uzeri alamam bu ay indirimler olcakti bakalim
Ela11 Nasirliiii yani yapıyorlar haram para kazanmak isteyen çok oysa belkide çok zor bir şekilde alıyorlar evebeynler o arabayı ama hak geçiyor işte bunu bile bile yapıyorlar
Nasirliiii Esn sonradan duydum bende canim basima hic gelmedi de tamam o sayfalari zaten izliyorum indirim olursa bakicam ora tesekkur ederim
Kumral60 Benim arabamdan Ayhan çocuktan aldım fiyati suan 1300 tl dolandiricilar biri tuzağa dussun diye bekliyorlar.
Nasirliiii Ela11 bende onu dusunuyorum o haram parayi ne kadar yerlerki bi yerde kusarlar ama ya hic kimse helallik etmez ki Rabbim goruyo ya
Nasirliiii BaharAytekin bende dun duydum canim ayhan..sayfasini takip etdim orda 800 tek araba fiyatimis iyiki almadik ama sukur
Aysunhaner Kızlar ben Kraft indirime girmezse bunu alıcam En ucuz fiyatı n11de 1.300 Daha aşağısına düşmedi hiç. Dolandırıcıdır kesin