Edamy Atlasin-Annesi teşekkürler siz de sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun kolay doğumlarımız olsun inşallah. Ben de öyle hesapladım ama zaten ultrasonda boyu hafta olarak ileri gösteriyor
Minyonannecik tlnbsky94 benimde 25+0 da 830 gr çıktı şeker yüklemesine gerek yok dedi 3 aylık şekerim iyi çıkmış ona baktı haftasıyla uyumlu dedi
Ceylan_35 Minyonannecik muz,et sebze ağırlıklı besleniyorum suyu çok şükür iyi durumda Allah herkese kolay doğum nasip etsin herkese güzel bi hamilelik diliyorum 🙏😊
queenanne1 Fatma5806 hepimize sağlıklı bebiş ve doğum diliyorumm🥹 açlık şekerim sınırda çıkınca doktorum diyetisyenle devam etmemi söyledi diyetisyen programı uyguluyorum bazı günler izin veriyorum kendime canım ne isterse onu yiyorum😂
Fatma5806 queenanne1 ya umarım sağlıkla süreci atlatırsın canım 🥰 arada oluyor ya canımız istiyor sonuçta 🙈
AybenYB Yenianne1991 21+1 de gitmiştik, 431 gramdı, şimdi 22+2 deyiz hızla kilo almYa başladım yüksek ihtimalle büyüyor 🧿🥹
Arzu45 2019taha şimdi bilmiyorum bende belkide öyledirde. Gitmedim doktora bakalım inşallah sağ salim olsunlarda
Lem danla2711 maşallah bir hafta içinde aslında ücretsiz gidebiliyoruz belki bende yine giderim yüzünü görmedim elleriyle kapatıyor 😌
danla2711 Lem 🥰🥰 bende 10 gün içinde tekrar gidince ücretsiz muayene oluyorum ama doktorum çağırmadı gitmedim o çağırdıkça gidiyorum 🥰🫣 benim oğluşumda gizlendi bu seferr ve doğum pozisyonunda şuan biraz haylazız 😂
Lem danla2711 ben kontrole gittim bugün doktor dedi suyun fazlalaşmış oruç tutmuştum üç gün tutmaycaksın artık dedi şekerli şeyler yememi yasakladı akşam 7 den sonra yeme yasakladı moralim bozuldu