iknrkc Sola dönüp yatmak gerekiyormuş ben asla yapamıyorum ya sırt üstü ya sağ tarafa yatıyorum zaten uyurken istemsiz dönüyorum ama normaldede soluma dönemiyorum çok riskli bi durum mu bu
Tugceelanaz iknrkc Gecen bi viedo izledim. Vucudun zaten sana alarm veriyormuş sen otomatık olarak rahat ettiğin pozisyona dönüyormuşsun uykudada olsa ☺️ için rahat olsun
iskhilal iknrkc bir kaç doktorun açıklamasını dinledim. Nasıl rahat edip yatıyorsanız öyle yatın diyor. Ben sola yatamıyorum mesela bebek o tarafta gibi yatınca rahatsız oluyorum bir şey batıyormuş gibi
Serrasmsk iknrkc eğer sağa yatacaksan tam sag pozisyonda uyumak gerekiyor bende artık sağdayim yapacak bir şey yok
KumpirsMom iknrkc bir kaç farklı doktora sordum hep aynı cevabı aldım hangisinda rahat hissediyorsan öyle yat dediler valla bana kalsa yğz üstü yatacamda karnım izin vermiyor 🤭😂
Ngny iknrkc bende aynı durumdayım 22. Haftamdayım asla sola yatamıyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor. Hep sağa yatıyorum . Hatta sağa yatmaktan sağ kulağım uyuşuyor o derece yani. 😅
mrp2023 iknrkc 4.aydan sonra sola yatsanız iyi olur ama sırt üstüde rahatsanız bi sıkıntı yaşamıyorsanız yatabilirsiniz diyor doktorlar sağada dönüp yatabilirsiniz
Mervevebebegi15 iknrkc en güvenlisi sol ama tam sağda yatabilirsiniz sırt üstü yatmayın pek önerilmiyor kan akışımı engelliyormuş
Kevsssim Ben hala yüzüstü uyuyorum 🫣 uykuya dalarken hep sağa yada sola dönüyorum ama uyandığım da hep yüz üstü uyanıyorum alışkanlık maalesef. Pozisyonun genel olarak zararlı bir yanı olduğunu duymadım ya sadece sol tarafa yatmak öneriliyor.