Mehmeteren-ve-defneninannesi Merhaba 37 + 2’den selam herkese İkinci sezaryeni dört gün sonra (pazartesi 24şubat)olacağım inşallah . Kalbim ağzımda gibi Hissediyorum . Tüm hazırlıklar bitti cumartesi günü evi süpürüp silip perdeleri yıkamak kaldı sadece . Sizler ne durumdasınız bebişlerin dolapları kıyafetleri hazır mı Hazırsa görelim 📷👀 Önce biz başlayalım
CihanEge Mehmeteren-ve-defneninannesi ah ne güzel maşallah 🫠 herşeyi hazır olmuş. 33 haftalığım benimde herşeyim hazır, ikinci sezaryen olacak aynı sizin gibi. Sadece temizliğe ne zaman başlasam diye kararsızım. Temizlikte zaten fırsat buldukça detaylara giriyorum, sadece cam perde ve halılar kaldı
Gizemnur1111 Mehmeteren-ve-defneninannesi yaa çok güzel hazırlamışsınız benim ilk doğumum olacak nasipse yenidoğan kaç takım almalıyım sizce herkes 0-3 ay al diyor ama 40 ı çıkana kadar ne giyecek ne kadar alsam yeter ki
Kumsal28 Mehmeteren-ve-defneninannesi ıslak mendilleri ters bi şekilde koyarsanız ıslaklığı gitmez 🥰 sağlıkla gelsin minik prenses🐣💕
deletedmom43191 Mehmeteren-ve-defneninannesi 38+6 bende 🥰🥰 sifonyer aldım kızıma sadece cocuk odasının gardolabinda oğullarımın kıyafetleri var bu kızıma ise sadece şifonyer aldım yeni eve geçtiğim zaman kızıma da oda alcam
Mehmeteren-ve-defneninannesi CihanEge teşekkür ederim canım darısı sana inşallah yani dolap içlerini düzenli tutarsa 36 37’den sonra diğer kalan işlerini yapabilirsin bence Ben de az az dolap içlerindetos düzenledim hep son zamanlarda dış yüzeyleri yaptım ben
Sara_bebek CihanEge bende sizinle ayniyim 33 haftadayim ikinci sezeryan olucak daha hicbirsey almadim 🫢
CihanEge Mehmeteren-ve-defneninannesi dolap içleri baza altları hep düzenli. Düzenli yerlere bile arada giriyorum malum evde bir bebe daha olunca tekrar dağılıyor 🙈 halı perde falanda tekrar kirlenir diye en sona bıraktım
CihanEge Mehmeteren-ve-defneninannesi 3.5 yaşında ama zor bi çocuk. Birde gurbetteyiz benden başka kimsesi yok. Sabahtan akşama kadar oyun oynuyoruz. Halimi yorgunluğımu düşünün 🤭
Mehmeteren-ve-defneninannesi Gizemnur1111 bence 0-3 ay 6-7 takım olmalı çiş kaka kusma durumunda yedeği olmalı yıka kuru derken çocuk kıyafetsiz kalmamalı
Hamileee Gizemnur1111 03 Ay almak daha mantıklı ben 6 takım aldım yeni doğan dün doktora gıttım 32 haftalığım birazcık tombiş bır oğlum varmış sımdı kıyafetler olmaz sa dıyr düşünceye girdım
Mehmeteren-ve-defneninannesi deletedmom43191 benim de ilki erkek o doğduğu zaman dolap yaptırmıştım . iki çocuk düşündüğüm için ikisi de kullansın diye çok şükür Rabbim bir kız bir erkek nasip etti . Dolap istediğim gibi çizip marangoza yaptırmıştım Dolap ve Şifonyer ikisi bir iyi oldu. Maalesef benim de çocukların odası yok yatak odası geniş olduğu için oraya koydum☺️
deletedmom43191 Mehmeteren-ve-defneninannesi iyi yaptın canım benimde cocuk odası tam takır dolu bizim odaya koydum sifonyer aip 2+1 eve sığmıyorum yakında inşallah 3+1 eve gecicez
Mehmeteren-ve-defneninannesi deletedmom43191 2 + 1 kaç metre kare ben de Hatay‘dayım deprem olduktan sonra Yerimiz rezerve alana girdi yenisi yapılacak 2 + 1 75 metre² diyorlar çok küçük geliyor bana sizinki ne kadar