Starkmama21 Merhaba 35+2 günlüğüz nst’de sancı var mı ? Doktor kontrol bile etmedi o yüzden sizlere sormak istedim Altan baktı açılma yok dedi (yurt dışındayım )burda erken bakılıyor herhalde .
Mehmeteren-ve-defneninannesi Starkmama21 erken değil bence Türkiye’de 34. haftada başlanıyor bazı hastanelerde 32. haftada ama sancı var mı yok mu bilmiyorum yani var gibi ama doğumu başlatacak kadar değil gibi
Starkmama21 Mehmeteren-ve-defneninannesi Yok nst’ye üçüncü girişim zaten Altan açıklık kontrolü yaptı onun için dedim .
Mercan0652 Mehmeteren-ve-defneninannesi CihanEge nstye girmeye kaçıncı hafta başlanıyor benim yarın kontrolüm var da 31+6 haftadayim nst girer miyim acaba ki
keyfimin-kahyasi-misin Mercan0652 şikayetin varsa kesin bakar ama bı şikayetin yoksa doktor erken girdirmiyosa girmeyebilirsin
keyfimin-kahyasi-misin Starkmama21 sancin var yani seni rahatsız edermi bilmiyorum. Adet sancısı gibi geçemeyen bişey var galiba ama doğum sacnisi değil
Starkmama21 keyfimin-kahyasi-misin yok birşey hissetmiyorum zaten normal her hamile gibi ssvd yapacağım Allah nasip ederse o yüzden bu heyecanım ❤️
Mercan0652 keyfimin-kahyasi-misin yani arada kasik ağrısı oluyor sertleşme falan ama düzenli değil o zaman almaz büyük ihtimal