Brnnnn Selam kızlar 6 haftalık gebeyim siz nasıl besleniyorsunuz 🐟 faydalı ne yesem sanki eksik az yemişim gibi geliyor sizin veya doktorlarınızın tavsiye ettiği neler var
dygsss Brnnnn ilk başlarda çok önemsemedim bebek kanımdan besleniyor diye zaten bulantılarım da vardı ilk üç aydan sonra düzenli beslenmeye başladım yumurta, avokado çiğ kuruyemiş kefir kaşar peyniri gibi
Elifimsib Brnnnn ilk 12 hafta çok düzenli beslenmedim sadece paketli gıda kafein falan tüketmemeye özen gösterdim. Zaten sürekli bulantım oluyordu tiksinme vardı aşırı şekilde. O süreçte çok önemli değil kanından besleniyor bebek kendini zorlama demişti doktorumda. 12den sonra zorla da olsa her sabah yumurta peynir ceviz ekledim kahvaltılarıma haftada birkaç gün de avokado. 16. Hafta gibi bulantılarım azalmaya başladı daha düzenli beslenmeye başladım. İki saatte bir atıştırmaya çalışıyorum. Günde üç dört porsiyon süt ürünü tüketmeye çalışıyorum. Ara öğünlerde meyve kuruyemiş oluyor. 10 günde bir balık haftada üçdört gün et tavuk tüketiyorum. 26. Haftadayım son iki haftadır çok acıkmaya başladım canım sürekli bir şeyler istiyor 🥲bi de kan şekerim düşüyor maalesef onu dengede tutmak için iki saati geçirmemem gerekiyor öğün aralarında. Bu zamana kadar 4.5 kilo almışım bakalım bundan sonrası nasıl ilerleyecek
Glhayat_54 Kuru kuru yemekler ve meyvelerle besleniyorum malesef koku tiskinme hâlâ devam edıyo sağlıklı beslenemiyorm. sulu yemek yok,balık, et yok, yumurta yok hersey kokuyoo 23 haftalığım doğurana kadar böyle gidecek sanırım.
dunnobeck Ben de genel olarak dengeli beslenmeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi yetersilik duygusu hep var. Bir de bu aralar hormonlu ve pestisitli meyve sebzelerden çok korkmaya başladım. Normalde kahvaltıda cherry domates tüketirdim ama mevsimi olmadığı için suçlu hissetmeye başladım, artık yemiyorum ama domatessiz yemek olmuyor. Yemekte kullanınca bile kötü hissediyorum. Bu tür kaygıları olan tek ben miyim acaba yoksa başkaları da var mı? 🥲
Brnnnn dunnobeck ben de domatesi yazın yerim diye çeri yemeyi bıraktım 😂 sebze meyve ağırlıklı yemeye çalışıyorum şuan tiksinme yok çok şükür ama sanki daha çok yemem gerek gibi bi kaygı var.🤗🤗