YaseminNurcanSu Abab Tabi ki ilaclari kullanmama rağmen devam etti 10. Haftada bitti kanama ama ben agiz yolu ile aldim fitil enfeksiyn yapti bende
kutaymoms Abab orasını bilmiyorum benim dışa hiç kanamam olmamıştı hatta doktorum da şaşırmıştı nasıl dışa kanaman olmaz diye ama ilaçları düzenli kullanıp, kendime dikkat ettiken sonra geçti çok şükür 🙏🏻
hamcokelek33 Abab 11. Haftada düşük riskim vardı🥹 öyle böyle bir kanama yaşamadım bir hafta sürdü tam. İğne progestan ve tablet progestan kullanıyordum. Geçti gitti çok şükür şimdi 29 haftalık olduk çok şükür
YyyyYasemin Abab içinizi ferah tutun inşallah bişey olmaz benim sağlıklıyken kalp atışını duyduk kontrolden sonra vefat etmiş olqcqk varsa her türlü oluyor rahat olun
momkrm19 Abab nasıl bi kanaman oldu? Benim WC ye çıktıkça kahverengi lekelenme oluyor Dr progestan fitil başlattı 4 gündür kullanıyorum ama yine ara ara geliyor halen endişeliyim, düşük riski 12.haftaya kadar yüksektir bunu bilmen lazım dedi bana
Abab momkrm19 benim ilk kahverengi gelmeye başladı wc gittiğim sürede sonra iki gündür kanama şekli oldu iğne ile hapını kulanıyorum