hazirancicegii Bir de doktorların tavsiyeleri neler oluyor? Benimki çok ayakta durmamaya çalış, kabız olmamaya dikkat et, magnezyum kullan, idrarını çok tutma, çok fazla kilo alma dedi
Nidaveuras hazirancicegii aynııı aynııı birebir diceklerimi anlatıyosunuz. Ayakta kalma bebek yerçekimine karşı aşağı durursa rahim ağzında kısalma olur dedi. Ama varıpta kıpırdamadan da yat demedi yalan yok. Ki evde bir cocuk daha olunca mümkün değil sürekli yatamıyosunuz. Yürüyüş yapma dedi. Kabız olmamaya calıs eğer kabızsan magnezyum diasporalı günde 2 ye cıkar dedi. Ikınma tuvalette dedi.
Nidaveuras hazirancicegii benim doktorumda kilo karşıtı ben ilk oğlumu hamilelikte toplam 8 kg ile doğurdum düşünün. Her ay maksimum 1.5 kilo alınacak demişti hiç unutmam o zamnlar. Hala öyle diyor 1 kg en ideali diyor
Nidaveuras hazirancicegii karabağlar yeşilyurttayım bende. Bebeklerimizi kucağımıza alıp sağlıkla görüşmekte nasip olsun bir gün inşallah 🙏🏻
hazirancicegii Nidaveuras aynen ben de öyle sabahtan akşama kadar durmadan yatmıyorum arada kalkıp suyumu koyuyorum zaten suyu fazla tükettiğim için en az 6-7 tuvalete gidiyorum. Allahın izniyle pazartesi doktorumuz aynı şekilde devam derse yine dikkat ederek bu şekilde devam ederim
Nidaveuras Benmelda hunileşme de bebekle alakalı değil rahim ağzının huni şeklini alıp bi tehlike oluşturması. Yani hunileşme derinleştikçe bu rahim ağzı uzunluğu kısalıyormuş. Kasılma olursa kısalıyormuş. Kasık ağrısı olursa kısalırmış hep böyle söyledi doktorum Prof. yani birde işinin ehli
Benmelda Nidaveuras bende de kısalma var Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Nidaveuras hazirancicegii ben yarın bi perinatolağa randevu aldım bakalım o nasıl bişey diyecek ben bişi demeden. Merakımdan gidiyorum yani. Ben gün içinde size göre baya aktifim yemek yapmaya kalkıyorum. Eve alıncaklar için mecbur cıkıyorum. Cocukla ilgileniyorum. Dışarı cıkılacağı zaman 1 saat cıkıyorum.
hazirancicegii Nidaveuras ben de daha küçük kaçamaklar yapıyorum illa ki köpeğimizi falan çıkarıyorum sabah ama kayınvalidem baktığı için sağolsun yemek vs uğrasmıyorum hiç
hazirancicegii Nidaveuras baksın bakalım bi haber verirsiniz duruma göre. Umarım güzel haberler verirde rahatlarsınız biraz 🙏🏻
Nidaveuras hazirancicegii ay ne güzel şanslısınız ben tek başıma mücadeledeyim annem uzakta o da arada geliyor 1-2 hafta kalıp dönüyor. Sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza 🙏🏻
Nidaveuras hazirancicegii Ay inşallah bakalım sadece görüş almak için gidicem yani esas kendi doktorumun ilerleyişi önemli benim için ama bakalım bu ne diyecek
Nidaveuras Benmelda amin inşallah sağlıkla mutlulukla alalım inşallah 🙏🏻😇 sizin kaç haftalık ve kaç cm kısalmanız ?
Nidaveuras Benmelda haftanıza göre iyi ama zaten doktorunuzda demiştir haftalar ilerleyip doğum zamanı yaklaşıncaya kadar hep kısalırmış