mucizemom8 deletedmom43191 valla canım bir aylık mi dedi ben mi yanlış anladım acaba diyorum yok bir haftalık diyor sat 22 Aralık miş nasil bir haftalık oluyor bilmiyorum 😁
deletedmom43191 Bebisiminannesii benim hepsi normal buda normal.olur inşallah evet bende de heyecan mevcut inşallah inşallah ramazan gelmeden doguraydim hayırlısıyla kız canım
LaydQueen01 deletedmom43191 maşallah size ya bende yeni hamileyim 6+5 günlüğüz ama doğum korkum var sizce nasıl başaçıkabilirim
Bebisiminannesii deletedmom43191 kac çocuğunuz var ? Saglikla gelsin insallah. Benim ikinci oğlan, kiz i tadamadim. Allah hayırlı evlat eylesin
deletedmom43191 LaydQueen01 teşekkür ederimmm… ilk gebelikte herkeste olur korku kendini sakinleştiricen hep olumlu güzel şeyler dusuneceksin 🥰
deletedmom43191 Bebisiminannesii 3 bucuk ve 1 bucuk yaş 2 tane oğlum var bu bebegimde kız olacak 🥰🥰🥰 amin inşallah kız erkek önemli değil sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeterki
LaydQueen01 deletedmom43191 teşekkür ederim inşallah sakinleştiririm daha önümde uzun aylar var bakalım inşallah 🤲🏻
mucizemom8 deletedmom43191 maşallah hamişsin banada dua et canım benim de sağlıklı bebişim olsun üç düşüğüm var🥹 Allah bağışlasın bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
Bebisiminannesii deletedmom43191 Allah bağışlasın, öyle kiz erkek hic fark etmiyor iyi olsunlar yeter ki🥰
Meltemanneolsun deletedmom43191 inşallah canım darısı basima benim de oğlum olacak korkuyorum zor bebek olur yaramaz olur diye. Oğlum olacağını duyan aayy olsun diye üzülerek yüzüme bakıyor nedense
deletedmom43191 mucizemom8 sen gebe değil.misinnn 🥺🥺🥺 rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah mutluluktan ağla emi 🥰🥰🥰
mucizemom8 deletedmom43191 amin canım inşallah ♥️🤲 yok kuzum değilim üç bebeğimi kaybettim inşallah istiyorum nasip olursa 🥹
Greenworld Meltemanneolsun benim oğlan ikizler olucak sanırım mayıs sonu haziran başı allah nasip ederse sağ salim😊 24+5 teyiz 😊