Minikmucizem12 Aa ne güzel aynıymışız 😍 ilk kızınız kaç yaşında pekı araya kac sene koydumz merak ettm 🥰
2cocuk2kopek Dilaraa55 2 olduğu için sezaryen olacak . Bulantı dışında iyiyiz çok şükür haftaya gidicem 12 içinde oluyorum tahmin yapar diye düşünüyorum
Dilaraa55 2cocuk2kopek İnşallah yapar ben tahminlere pek güvenmiyorum canım oğlumda ilk kız dendi sonradan 20. Haftaların içindeydim erkek olduğunu söyledi doktorum o yüzden tahmin değil de daha cok net bi cevap almak istiyorum onu bekliycem mecburen😅🙈
Ashar Dilaraa55 bende 14+2 ağustosun ortası zorunlu sezeryan 2. Hamileliğim bir kızım var tahmin olarak Buda kıza benziyor ama 16 da netleştirelim dedi doktorum hayırlısını diliyorum 🙏🏻
Dilaraa55 Ashar Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklı olsunda bebişler gerisi önemli değil🥰 kızın kaç yaşında🙈
Nazf 15+2’deyiz Agustos başı yada ortası gibi olucak doğum İlk çocuğum sezeryan bu bebişi normal doğurmak istedim ama doktorum riskleri var konuşalım dedi ben de direkt eledim sezeryan olsun. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz insallah
Dilaraa55 Nazf Canım aslında benim doktorum sezeryandan sonra 1 sene gectikden sonra bi skıntı olmadığını söyledi senin sezeryan olalı nekadar oldu?
ikibebisannesii_45 Dilaraa55 13+4 üz. Daha cinsiyet belli değil. İlk oğlumu normal dünyaya getirdim. Bu bebiş nasıl dünyaya gelmek ister bilemiyorum. Hayırlısını diliyorum allahtan
De72 Dilaraa55 cinsiyeti haftaya kontrolde ogreniriz inşallah benim kötü geciyor biraz sürekli bulantı kusma iştahsızlık var . Rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere
Dilaraa55 De72 Inşallah öğrenirsiniz benim bi sonraki randevuma baya var 26.3. Taa baya bi beklemem gerekiyor 🙄🥲
Nazf Dilaraa55 Benim 17 yıl oldu. Tabi ki yapabilirsin dedi ama bazı riskler var konuşuruz diyince ben zaten konuşmak istemedim. Bir ara sorayım
ErsBegAs Dilaraa55 15+3üz erkekim geliyor 💙 çok özledim 2 hafta sonra bir daha görücem oğluşumu.. bel ağrılarım çok arttı bu hafta 🥹 normal inşallah bir sıkıntı olmazsa
Dilaraa55 ErsBegAs Yok canım herşey yolundadır niye endişeleniyorsun🥰 ama seni iyi anliyorum ilk bebişde bende çok heycanlıydım günler geçmek bilmiyordu resmen şimdi zaman uçuyor🤭🥰