Merve6521 Yeliztaman yaa normalde belli oluyor ama o haftada benim doktorum 15-16 haftada gel belli olur netleştiririz dedi
1234G İnşallah ağustos başında doğumum.Bir kızım var o da ağustos doğumlu 18 aylık .15+3 teyim.Cinsiyeti öğrenemedik 1 hafta sonra gideceğim.13 haftalıkken gittim cinsiyeti söylemedi.Mide bulantılarım falan yok gayet iyiyim.Kızımın arkasında biraz yoruluyorum o kadar
Parinas 1234G gönlünüze göre olsun inşallah. Rabbim iki duygudan da tattırsın olmazsa da araları da yakınmış arkadaş gibi büyürler. 2 kız ben çok heves ediyorum diye üçüncüyü yaptım bende valla 😄çok özeniyorum 2 kız kardeşlere
NurCeren00 Yeliztaman 10.haftadan sonra ama kesin anne kanında bebek dnasını bulabilmek için 12 daha garanti oluyor
Parinas Eternal06 ultrason kalitesiyle alakalı bence. Ben oğlumda kızımı da 11+ larda öğrendim. Bunda 12 de net konuşamadı çünkü ultrason kötüydü 🙈 pazartesi özele gidicem kesinleşeceğini umuyorum
eylulll01 Dilaraa55 bugün 13+6 olduk İlki normal doğum bu da nasipse normal istiyorum .İkili tarama da popişini döndüğü için 2 hafta sonra göreceğiz inşallah.
Parinas Yeliztaman eskiden 16 haftada başlıyorlardı benim diğer çocuklarda öyle olmuştu. Ama sonradan 12 haftaya çekmişler onu. Folik asit dönemi bitiyor demir hapı dönemi başlıyor gibi yani. Sizin doktor hala 16 haftadan sonra başlatıyor olabilir. Kan değerleriniz mi iyi diycem ama benim de iyi yine de başlattı doktor. Kan kaybı oluyor doğumda sonuçta depolamak şart
Parinas Yeliztaman üçlü yanıltıyor yaptırmam ikilide de kararsızdım doktor bugün yaptıralım deyince verdim kanı hayırlısı artık. Detaylı ultrason önemli benim için
Edamurat58 Merhabalar 16 haftalığız bizde ssvd istiyorum bakalım 6 yasında bi kızım var haftaya cinsiyet ögrenicez 13. Haftada kemik yapısına göre erkek dedi doktorum haftaya netleşir 🌸 sezeryan olursa temmuz sonuna geliyo hayırlısıyla saglıkla alalım kucagımıza 🥹
ikibebelianne-M Dilaraa55 13+6 oldu bugün hep davul gibi şiş hissediyorum bulantılar azaldı. 10 gün sonra kontrolümüz var daha önce erkeğe benzetmişti doktorum ama kordonu oraya toplanmış yanlış görüyor olabilirim değişebilir dedi, ilk doğumum sezaryen ikincide mecburi öyle olacak.
_tugcee Accountant Vallahi ölümden beter Allah doğuranlara yardım etsin🥵 ne sıcaktan iki merdiven çıkabiliyordum ne yol yürüyebiliyordum ne gece yatabiliyordum zaten 9. Ay ayaklarım buzlu sudaydı gün boyu😂🤦🏻♀️ Ve Adanada yaşıyorum düşünün sıcaklığın iki katını şimdi sıra ikinciyi yaşamakta yaza☹️🤭
Accountant _tugcee ooo Adana diyorsun bir de bende bilmiyorum nasıl geçecek klima falan taktırırım artık Allah yardımcımız olsun 🥲
_tugcee Parinas Yaa sizde ne güzel arkadaş gibi büyümüşsünüz☺️☺️ Ben ilk kızımı emziremedim hiç almadı sütümü o yüzden öyle bi sıkıntım olmadı ama bakalım Allah yardım olsun isteyerek yaptık sonuçta🤭😂
Parinas _tugcee Rabbim gücünü de verir. En azından yıllar sonra başa sarmamış olacaksınız bir arada büyüyüp gidecekler ☺️
_tugcee Accountant Askim bende klima da vardı ama ayağım yine buzlu sudaydı🤣 belki Adana oluşu beni biraz da kötü etkiledi. Sizin yaşadığınız yer Adana’ya göre daha iyidir inşallah ama her anlamıyla yazın ortası gerçeği var sonuçta🤭sanırım Ağustos ta beni sevdi ikidir Ağustos ta doğuruyor olacam😂🤦🏻♀️
Emrahirem 15+1 haftalığız. Benimde oğlum olacak kısmetse. Doktor 10. Haftada gördü cinsiyeti,şu arada bi şey görüyorum ama 2 hafta sonra netleşir dedi. 12. Haftada söyledi.