Edser2412 😥 çok geçmiş olsun ❤️🩹 Kürtajdan sonra kendinizi sıcak tutmaya dikkat edin havalar çok soğuk dışarıya çıkmayın kürtajdan sonra enfeksiyon çabuk kapılıyor mümkün olduğunca evde durun bir müddet, antibiyotiği bitene kadar kullanın yarım bırakmayın rahim içinde enfeksiyon gelişmesin🙏🏻 Şiddetli ağrı ya da kanama hissederseniz kontrol gününü beklemeden acile başvurun umarım işlem çok iyi geçmiştir herhangi bi komplikasyon yaşamazsınız.
Çok çok üzgünüm malesef keşke böyle olmasaydı ama her şeyde bi hayır vardır diyorum, dediğim gibi şükürler olsun ki rabbim size üç tane evlat bağışlamış onlarda teselli bulursunuz bu süreçte inşallah. Benim kaybettiğim ilk gebeliğimdi evde hiç beni teselli edecekte yoktu malesef ilk hayalim ilk umudum ilk heyecanımdı kendimi anne olacağım sanmıştım ama sonu çok kötü bitti o yüzden benim toparlanmam uzun sürmüştü. Şimdi çok şükür rabbim yeniden gebe kalmayı nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olur..
Sonraki süreçle ilgili sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz her daim 🙏🏻