iknrkc 14 hatalıgım çok istiyorum karda kaymak ama kaynanam kayma diyip duruyor yani kısa mesafe falan kaysam sorun olur mu bilen var mı🥺🥺🥺
Minnakpopus iknrkc ben olsam kaymazdım. Allah korusun birşey olsa al sana vicdan yükü kendi keyfim yüzünden başıma şu şu geldi diye yiyip dururdum kendimi..
Eymenkuzusu iknrkc kendini riske atma canim bisey olursa vicdanin rahat etmez Allah korusun kaygan zemin sonucta ne oalcgini bilemeyiz 😌
2cocuk2kopek iknrkc maalesef tehlikeli canım kaymak biz tatile gideceğiz doktora sormuştum en azından kızakla kaysam diye izin vermiyor
Baby_B iknrkc kaymayin tabi ki Ben kasigima darbe alip dusuk yapmistim ilk bebegimde Ne olur ne olmaz Allah korusun
MorKelebek54 iknrkc yani hamileyken karda kaymak ne kadar saglikli olabilir? O an kayarken farkli bi durum olsa geri dogru dusseniz vs nolicak. Riske atmayin kesinlikle.
Pnrshn iknrkc yolda yürürken ayağım kaydı düşüyordum 1 saat kendime gelemedim korkudan 😅 Aman tehlikeli şeyler yapmayın bebek doğsun istediğiniz kadar kayarsınız
Noluyoya Cidden şu soruyu sormak için başlık mı açtın. Kay ablacım kızakla değil poşetle kay yarın da canım çok ciğ et yemek istiyor bişey olur mu diye başlık açarsın
iknrkc Noluyoya ne var bunda ? Burda birçok kadın motorsiklet dahi kullandığını söylüyor. Ki bana göre o daha tehlikeli misal motorumuz var binmiyorum. Soramaz mıyım?