Sevinc44 Selam herkese, yurtdışındayım birkaç haftaya Türkiye’ye geleceğim ve kitap almak istiyorum hamilelikte okumak için. Doğan cuceloglu-geliştiren anne-baba, bebeğiniz uykuyu çok sevecek, otuz milyon kelime kitaplarını okumalısın diye çevremden tavsiye aldım. Bunlara ek önerdiğiniz kitaplar var mı?
Hashasbirey Sevinc44 dr. Banu Ciftci - hamilelik ve doğum, dr. Erhan Karaalp - madalyon Özel eğitim öğretmeniyim. Önerilen kitapların da hepsini daha önceden okumuştum
biranne_birbebek Sevinc44 mahallenin en mutlu bebeği çok önerilmişti. Ben başlamadım henüz ama fikir olsun🫶🏻
Sevinc44 Accountant kitap okuyan 2-3 kisiymisiz heralde. Yoruma bakmanız açısından yanitliyayim dedim 🥰
arciha Bunlar benim bu zamana kadar okuduklarım.Ek olarak okuyacaklarım “Harika Haftalar,Bebekler Ne İster,Dramsız Disiplin,Bebeğimle Oynuyorum,Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler,Bütün Beyinli Çocuk,Bağırmayan Anne Baba Olmak,Bu Çocuk Aç.”
Accountant Sevinc44 şuan Ayşe önerin hamilelik doğum ve Bebek bakımı diye bir kitap okuyorum içinde genel olarak her şey var bunu bitirirsem korkma iyi bir annesin diye bir kitap görmüştüm onu merak ediyorum belki ilginizi çeker
hakkah24 Accountant bunu bende okudum ve doğumdan sonra da acil bir durum olduğunda açıp bakabileceğiniz bir kitap
Accountant hakkah24 evet ansiklopedi gibi bütün konular hakkında bilgiler var başka öneriniz varsa bende bakabilirim
Vatdifak Kağan kocatepe-bedenim değişiyor, bebeğim büyüyor. 7 haftalık hamileyim. Hafta hafta annede ve bebekte ne gibi değişiklikler olacağından bahsediyor, yapılması gereken testleri anlatıyor. Akıcı ve anlaşılır bir kitap. 1 günde 21. Haftaya kadar geldim
Selim_Alparslan Sevinc44 Bilinçli anne baba , geliştiren anne baba , Bilinçli anne huzurlu cocuk , oyuncu anne ilk hamilelikte bunlari okumuştum ama çok farklı ve güzel kitaplar da var alınca size tekrar yazarım
TugbaP Sevinc44 bende Ayşe Öner’in hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabını okuyorum kesinlikle öneririm. Diğer öneriler için gönderiyi takip ediyorum:)