beysenyil Bugün kontrolümüz vardı, 1 Mart için gün aldık 🥹 küçük hanım şuan 3 kilo, 49 cm boyu olmuş. Doktor sağlıklı bir sezaryen olcak gibi görünüyor, haftaya cumartesi alalım dedi 🥰 aynı gün alanlar var mı aranızda ?
Dfnsyn beysenyil merhabalar biz de 3012 gr 51 cm olmuştuk birkaç gün önce. 6 Mart 39+0 a verdi Sezaryen tarihimizi. Siz 1 martta kaç haftalık oluyorsunuz 🌸
ilayda_96 beysenyil benim de 26 martta nasipse 32 haftalıkken 2300 dü bebeğim iri gidiyor dedi doktorum ama ne kadar doğru bilemiyorum sağlıkla kurtulun ikinizde inşallah darısı bana 🥲🫶🏻✨
leyla_10 Ben normal istiyordum ama içimde hep bir tereddüt vardı bugün çatı muayenesi oldum 38.haftamdayım. Çatımın basık olduğunu normal doğuma çok elverişli olmadığını öğrendim 24 şubata gün aldık bakalım çok az kaldı 38+4’de hayırlısıyla geliyor inşallah 💙
Mervealya1992 leyla_10 bende 24 şubat cok heycanlı ve streslıyim 2. Dogumum ama ynede korku var aslında amlyt esnası vok kolay ama işte
leyla_10 Mervealya1992 ilk gebeliğinizde mi sezaryendi benim ilk olacak bakalım heyecandan bu 3 gün nasıl geçecek 😍
Mervealya1992 leyla_10 ebet sezeryandı aslında okdr kolayli spinal ğrenses dogm gibi cok rahat ama işte ınsan ynede cok heycan yapıyır😂 yarm saat içinde hersey bitiyor
Dilek_aslndg Tazeanne74 aa bana da aynı gün verildi ama günler geçmiyor gibi geliyor bekliyorum ya🤭tabi daha erken de olabilir
Hilalsny beysenyil bizde 3 marta sezeryan günü aldık 😊 en son 11 şubatta kontrole gitmiştik 49 cm boy ve 2750 demişti kilosuna ortlama 3 civarı doğar demişti 25 şubatta son kontrolümüzü yapıp allahın izniyle 3 martta kucağımıza alıcaz bebeğimizi 😊
Mervealya1992 Hilalsny 3 kg olmaz 3ü geçer 11 şubattam marta 3 hafta var 3 haftada 250 gr almaz daha fazla alır cnm en az 700 gr alır