KubraYksl1 Kızlar ben doğurdum 🥹 biraz korktuk ama Allah’a şükür her şey güzel geçti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🩵🩵
KubraYksl1 Albari teşekkür ederim. Şuan iyiyim ama tabiki ilk baş her şey zor oluyor. Şimdi düzeldi. Daha iyiyim.
KubraYksl1 Tgb_smh şuan çok iyiyim. Allah’a şükür. Benim biraz zorunlu sezeryan oldu. Bazı sorunlardan dolayı ama şükürler olsun çok iyiyim.
Merve-metin KubraYksl1 hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün bebeğini 🤲🏻 hamilelik ne kadar mucizevi bişeyse doğumda aynı şekilde hele ki bebeğinin kokusu müthiş bişey 😍😍
irem-16 KubraYksl1 gözün aydın canım. Süreç nasıl ilerledi? Umarım bebeğin iyidir ❤ kaç haftalıktı ve kaç kg doğdu acaba? Sütün de hemen geldi mi🥰
KubraYksl1 irem-16 teşekkür ederim canım. Süreç benim için biraz zordu. Beklemediğimiz şeyler oldu. 38+3 te doğdu. 3130 gr idi. Allah’a şükür sütüm geldi. Bebek emmesi lazım. Doğumu yakın olan kimse endişe yapmasın her şey gelip geçici 🥰🥰🥰
irem-16 KubraYksl1 oyy canım benim çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin. Darısı da biz bekleyenlere olsun😍
Annekuzusu06666 KubraYksl1 banada dua eder misin lütfen bebeğimin kalp atışı görünmedi😣allah anneli babalı büyütsün
Simge_gunes KubraYksl1 hayırlı olsun Rabbim sağ Salim büyütmeyi nasip etsin inşAllah 🤲🏻 biz daha çok başındayız bizlere de dua eder misin sağ Salim kucağımıza alalım inşAllah 🙏