Arimimi Selamlar hanımlar günlerdir bu konu yüzünden Stresten bayılmak üzereyim 2 çocuğum var 14-10 yaşında ama ben tekrar anne olmak istiyorum çevremdeki herkes yaşımın çok geç olduğunu söyleyip duruyor çok morelim bozuldu yanlış mu yapıyorım diye düşünüyorum yaşım 34 bu arada eşimin 40
Mervealya1992 Arimimi neden geç olsun ben 33 yaşndaym 2. Bebem olvak cevremdekılrr 35 38 yasında ikk dfa anne olcak neden geç olsun artk ınsanlar geç evlenıyor sen ıstıyorsan olur
Symstf Arimimi hiç de geç değil ben 31 yaşımdayım bir kaç ay sonra doğum yapacağım ilk hamileliğim ve nasipse bir kaç sene sonra 2. bebiş de istiyorum. Başkalarının ne dediğinin ne önemi var ki.
Anneoluyorumm00 Arimimi hiçte geç değil çevremde 34 38 40 yaşında anne olan çok gördüm eşinizin yaşıda normal
Minnakpopus Arimimi millete ne ??? Ne kadar ayıp ya. Hadi geç evlenmiş yada senelerce bekleyip bebeği olmayıp geç anne adayı olmuş olsaydınız? Buna da karışacaklarmıydı. Elalemi kapınızın önünde bırakın lütfen. He şu bir gerçek kadının biyolojik saati diye birşey var erkek neredeyse her yaşta çocuk sahibi olur kadınların biraz daha farklı bence aksine gayet ideal yaşlar.24 de evlendim 29 umda ilk bebeğimi kucağıma aldım. 34ümdeyim 2. Bebeğime hamileyim valla gayette çıtırım🫣🫣🫣😂😂
Hairdress Arimimi çevrenizdekiler beşikte mi evlenmişler anlamadım🤣 30 yaşındayım ilk gebeliğim 4,5 aylık daha. Bakabilecek potansiyeli kendinizde buluyorsanız yapabilirsiniz, karar sizin.
Dileminiz Arimimi saçmalama aşkım teyzem 1 sene önce evlendi şuna 33 yaşında yeni doğum yaptı. Yap gitsin millet bakmayacak ya😂
Arimimi Her konu açıldığında öyle tepkiler alıyorum ki çok şaşırdım gerçekten ayrıca tedavi oluyorum 1 senedir olmadı aşılama yaptıracağımı söyleyince de var zaten ne uğraşıyorsun diyorlar 😒
Nilozof Arimimi Milletin her şeye bu kadar dahil olma çabası beni benden alıyor cidden. Size ne yahu Allah Allah. Oturduğum yerden sinirlendim 😂
orkidemm_ Arimimi Herkes herşeyi bilmek zorunda değil bu arada bu kadar ne için millete rapor veriyorsun .
Nilozof Arimimi Bence hiç de geç değil, yaş farkını düşünüyorsanız benim eşimle kardeşi arasında 13 yaş var ve çok güzel bir ilişkileri var. Hem büyük olanlar yol gösterici de oluyor, tecrübelerinden küçük kardeş faydalanıyor vs. Sizin de yaşınız uygun bence 😊
Arimimi orkidemm_ küçük bir şehirde yaşıyorum maalesef duyuluyor hastanede olan biteni orda çalışan bir tanıdığım herkese yaymış sağolsun tedavi gördüğümü vs herşeyi böyle oluncada duyuldu
bebegimmzgl Arimimi halt etmiş çevrendekiler sen kendini hazır hissediyorsan kimseyi ilgilendirmez ben 36 yaşındayım ve 3.ye hamileyim
BusraUfuk 35 yasinda ve ilk hamileligim , Allah nasip ederse 3 4 sene 2. Yapmayi isterim hicbirsey icin gec degil bence , cevrenizden gelen sozleride duymayin derim 🌝 esimde 43 yasinda suan
Canan1991 Arimimi benim ilk çocuk aynı yaştayız eşlerimiz de aynı yaşta ya ben napayım 20 haftalık hamileyim 🤣🤣🤣