merveninminigi Diamonds 50 kiloydum hamile kaldığımda şuan 80 kiloyum yedim aldım yine olsa yine yerim pişman değilim 😂
rodin123 Ecesareerva tam 39 haftalık olduk 7 gün kaldı sanki hareket ettikçe asağıdan baskı hissi oluşuyor insallah artık gelir son günler hiç geçmiyor
Esmerannee1080 Aslikannnn benimde oyleydi doktora git canim gittim nstde sancim cikti bir parmak aciklik ama nişan su yok evdeyim bekliyorum
Seyda89 36+3 üz bugün. Taşikardi var bende. İlaçla rahat geçiriyordum ama bugün ilaca rağmen çarpıntım geçmedi. İlacı 2 ye çıkarttık ama iyi değilim bugün 😣 18 nde 38+1 ken olsn doğum diyorum ben doktormda 21-23 ü gibi alalım dedi haftaya net karar vericez kilosuna göre. Bende daha çantayı bile hazırlamadım herşey gözümde büyüyor nedense 🤦🏻♀️
Ecesareerva EliffYade benım yarında gelebılır sancılarım var doktorum cagardı hazırlıklı gel dedı🤦🏻♀️
Cansuu33 Bilge123 sizin bebeğinizde çok mu hareketli bu haftada MaşaAllah benim ki hiç durmuyor sürekli tekme yumruk çıkınca çok özleyeceğim minnak tekmelerini. )))
Bilge123 Cansuu33 hemde ne haraket durmuyo sözde yeri dar diye haraketlerde azlık olurmuş külliyen yalan 😂
yagizin-annesi Glcdmrdmr Ya evet çok az zamanınız kaldı stresten insan birşey yapmak istemiyor artık :(
Ylmzkbr Şubat annesi olarak 06.02 saat 23.10 da normal doğumla oglusumu kucağıma aldım şuan yanımda misler gibi uyuyoooi💕💕