NazliBlt Canım zaten ister istemez tüyleniyorsun artan hormonlar ve aldığın vitaminler tüylenme yapıyor bence çatlakların oluşmasını ne önlüyorsa onu kullan tüylenme zaten hamilelikten sonra geçiyormuş 🤷🏻♀️
Sevimrabia Ssraa hergun sür hiç farketmiyor sabah kal sür karnın açık kalsın yağ olduğu için yanı düzenini sen kurabılırsın ben gün içersinde hep karnım açıktı sürüyordum çok kaşınıyordu çünkü hafıfletıyodu
Ozy Ssraa Bence en iyisi bebek yagi ben 34. Haftalik oldum her banyodan sonra sürüyorum ve hic yirtilma olmadi daha insallahda olmaz
Emine82 Ssraa şimdilik 5 aylık hamileyim bebe yağı kullanıyorum günde bir defa yeterli oluyor.. son aylar da Hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorm
BusraNurAnne Ssraa canim zaten o tuylenme senin hormanlardan kaynaklaniyo normal zeytinyagi sursende tuyleniyo mutlaka doktoruma sormustum normal dedi gebelik sonrasi eski haline donuyor zaten
BusraNurAnne Ssraa sadece kurulugu onler nemli tutar catlatmaz ama tuylenmeyi dedigim gibi hormonal bisey o
Msl_ege Banala ebe soğuk sıkım (hakiki zeytinyağı) dedi. Bütün kremlerde sentetik var . Ben krem kullanmadım . Zeytin yağı kullandım dedi
Nursemom Ssraa valla şimdilik öyle bi şikayetim yok şükür 🤗 hergün kullanmıyorum 2güne bi sürüyorum. Göğüslerimde çok kaşıntı oluyordu onu engelliyor yoksa kaşımaktan hep tırnak izi olmuştu 😐
Sarikom FHKK ayy pardon canım ben tam tersi algıladım birşey olmaz bence önemli olan orayı nemli tutmak bir denemekte fayda var
Tamam Ssraa ben avokado yağı kullanıyorum.hem çok faydalı cilde ama çatlak konusunda nasıldır bir dermotoloji uzmanına sormak lazım.Bir de kantoron yağının çok iyi geldiğini biliyorum.Tabii orjinalini bulmak çok önemli