Mervis61 Kızlar son 28 gün kaldı çok heyecanlıyım . Bu haftada sezaryen günü alan var mı ? Benim daha doğum şeklim belli değil . Eğer sezaryen olursa kaçıncı haftada alıyorlar bebeği
Baby_B Mervis61 bizimde son 29 gün kaldi Normal doguma uyumlu gidiyo suan bakalim Sezaryan olursa 38 de aliyolar genelde
meltembadem Mervis61 benimde pazartesi günü çatı muayenem var 37+2 olmuş olucam, doktor muayene sonucuna göre bilgilendirme yapacağını söyledi 🥲
Mervis61 meltembadem benim de yarın var çatı muayenesi açıkçası biraz korkuyorum :( inşallah korktuğum gibi geçmez :(
Bebisiminannesii Mervis61 bugun cati muayenesi oldum,hiç korkulacak bisey degil, acımadı da birkaç saniye sürdü. Kendinizi kasmayın yeter :)
Minik6075 Bebisiminannesii yaaa süpersiniz benimde haftaya çatı muayenem var. Doktorumla yapmasak olmaz mııı pazarlığı yapmıştım geçen muayenemde 😂 içime su serptiniz teşekkür ederim ☺️ 36.haftaya girdim bende 👼🏻
Bebisiminannesii Minik6075 cocuk doğuruyoruz cati muayenesi ne ki 😀 tamamen psikolojik bence bu korku, kendini kasmaktan oluyor.
Minik6075 Bebisiminannesii ilk bebiş olucak ondan sanki 😂 kız öle deme ben evlendikten sonra rutin kontrole gittiğimde alttan muayene sonrası ağladım 😂😂 gerçi doktorum da çok kaba kadındı onun etkisiyle çok kastım