_Feslegennn__34 gunisigi00 testi çok erken bir zamanda yapmışsın o yüzden iki çıkmış olabilir inşallah yükselmiştir hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alalım
gunisigi00 _Feslegennn__34 oyle dedim de yine dayanamdim evde test yaptim artik gozum mu hayali cizgi goruyor yoksa var mi anlayamadim daha ikilemde kaldim
DuruDefne_mommy _Feslegennn__34 benim şuan çok silik test sonucum var freely marka olduğu için hiç mi hiç güvenmiyorum.Yarın prodoctorla yapmayı düşünüyorum canim
gunisigi00 DuruDefne_mommy prodoctora da pek guvenilmiyor galiba yalanci pozitif veriyormus diye duydum
DuruDefne_mommy _Feslegennn__34 ay ben onu sildim sinir olmuştum 3 tane freely pozitif gösterdi çizgi bariz belliydi hatta bi kaç postun altında paylaşmıştım herkes kan ver demişti ama daha erken olduğu için vermedim beklicez bakalım
_Feslegennn__34 gunisigi00 kesınlıkle en güvenli test ben kasımda kimyasal geçirdim ve değer çok az olmasına rağmen gösterdi değer 5.41 di
_Feslegennn__34 SuEr_Tu1512 yaaa o zaman başlıyor demek ki belirtiler bakalım bizde inşallah güzel haberler alırız
Nilozof _Feslegennn__34 Yarın sabah yapcam inşallah ama kaset test. Minimum 20 miui ölçüyormuş, çıkar inşallah 😍
Minervabunny Leylabngll bata 4 gün kala yapmış olursunuz cumartesi yapsanız ki bence o zaman da çıkma ihtimali yüksek ben daha garanti olsun diye 25i demiştim test yapmak için inşallah bu ay o aydır💞
Ceriko Leylabngll ama sizin yumurtlamanız 13 subatta olmuştu diye hatırlıyorum çok erken değil mi cumartesi test icin
anneolucam _Feslegennn__34 28 yada 1 mart gösteriyor uygulamam biraz meme uçlarımda sızlama var ve kasığımın sol tarafında arada bi ağrı var ama ben kesin adet olurum gibi hissediyorum o kadar umudum kalmadı ki🥲
_Feslegennn__34 anneolucam yok inşallah olmaz pozitif haber alırsın valla benim arada belirtiler gelıp gidiyo sonra çok düşündüğüm için psikolojik diyorum ayaklarımda bi haftadır adet olucağım zaman ki gibi bi ayagımda ağrı var adet olucagımı ordan anlarım hep bakalım belkıde adet olurum 🥺
E-M-20 Kızlar benim bat 25i ama 15i gecesi birliktelik oldu sizce bir umut var mı 🫠 kasıklarımda şişlik hariç belirtim yok tecrübe yorumları bekliyorum yardımcı olurmusunuz bu döngü hakkında
Leylabngll Ceriko 12 ve 13 de yumurtlama oldu evet erken mı olur sızce adete 4 gün kalmış oluyo ama 🌸