Minikkkerkekkinnannesii Hanımlar merhaba özellikle akşamları uzandığımda üst bacağımın iç kısmında ağrı hissediyorum kas ağrısı gibi değişik bi ağrı yerimden kalkmaktan zorlanıyorum. Kalkarken cok ağrı çekiyorum fazla hareketsiz kalırsam kalkar kalkmaz hareket edemiyorum. Yaşayan var mı aranızda.
CansuUslanAkta Minikkkerkekkinnannesii geceleri yatarken benimde iç bacaklarımda ağrı oluyor anlık hareket ettiğim zaman
EceKndkci Minikkkerkekkinnannesii magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabilir. Doktorunuza danışın isterseniz o ağrılar kat kat artıyor 37. Haftam bitecek ve bel sırt ağrıları yatakta döndürmüyor insanı 😥😥
umtfkmry Minikkkerkekkinnannesii benim de stresten sağ bacağımda kasılma olmultu ama geçti 1-2haftaya. Benim de şuan farkettim sağ göğüs ucum çatlamış 🙄😳 24haftalık olduk. Aranızda bu problemi yaşayanınız var mı ?
Minikkkerkekkinnannesii CansuUslanAkta benim cok fazla olmaya başladı cnm ya ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Ayazayaz Benim de var normal Canım ilk gebeliğimdede vardı doktor bana magnezyum verdi ama şuan şiddetlenmediği için kullanmadım şiddetlendiğinde kullanmayı düşünüyorum 21+5 günlüğüz bu arada
Melike26 Bol bol süt ve yoğurt tüketin hanımlar bu Aylar kalsiyum almak şart. ayrıca günde bir adet sade soda için iyi gelecektir😊