anneoluyorumm13 Arkadaşlar anne yanı park yatak almak istiyorum çok seçenek var karar vermedim fiyat konusunda bir sıkıntım yok çünkü çocuk odası almıcam en az 2 sene park yatakta yanımda uyumasını planlıyorum bana hangi markayı önerirsiniz kaliteli olsun 2-3 sene taş gibi dayansın istiyorum 😁😁
tosbaaa anneoluyorumm13 ben next2me’leri görünüş olarak çok beğeniyorum diğer park yataklara göre daha kibar duruyor. ama fiyatları saçma pahalı geldi maalesef diğerlerine kıyasla.
sednc0 anneoluyorumm13 hem park yatak olup hem otomatik sallanabilen bulmak çok mu zor acaba bende fikir arayışındayım
anneoluyorumm13 E bebekte stokta piere cardin gaia, prego baby armada , kanz withme 2 var şuan bunlardan birini kullanan öneren var mı ☺️
Girlmama anneoluyorumm13 bunlar çok kaliteli gelmedi bana yoyko aldım eve geldiğinde aradaki kalite bariz belliydi kumaşı modeli her şeyiyle mükemmel
Gzm122 Ben yoyko aldım krem rengi gibi, kurulumu yaptık çok sağlam kumaşı vs harika ve rengi de çok güzel diğer park yataklarına göre daha şık modern duruyor
Melekyeni Daha yeni Elele madre aldım markayı biliyorum neredeyse tüm ürünlerin kullanıyorum bu yüzden başka markalara bakmadım
Mrsacar baby2go anemone park beşik/oyun alanı kullanıyorum kızıma 2 yıldır şimdi 2 bebeğime hamileyim kısmetse onada kullanmayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım hala kullanıyoruz ☺️
Gzm122 anneoluyorumm13 evet ama yoykoya detaylı bakın ben çok çok beğendim o kadar sağlam ki malzemesi zor kurduk🤣
Tubahasan Ben de yoykoda karar verdim. İç sünger olarak da yataş twingy aldım. Güzel uyum sağladı. Tavsiye ederim
Girlmama anneoluyorumm13 hepsiburada indirim oluyor sürekli takip ederseniz yakalarsınız ben 5000 e aldım ama burda 3-4000 e alan arkadaşlar da var