betic Ya rahat etmiyorum hicbir seyde. Ne aldınız link falan ya da öneri yapacak olan var mı boxer gibi olanlardan mı giymemiz gerekiyo :(
kalocwom betic Ben dikişsiz iç çamaşırlarından kullanıyorum lazer kesim olanlardan onlarda gayet rahat oluyor
deletedmom43191 betic normal çamaşır giyiyorum özel birsey kullanmıyorum 😊😊 ama ilk gebeligimde hep kulotsuz gezmistim sebebini hic bilmiyorum 😅😅😅😅
asli_13 Ben hepsiyle rahat ediyorum eskileri de giyiyorum karnın altında kalması beni rahatsız etmiyor ama e bebekten hamile külodu almıştım onları da giyiyorum onlar baya rahat yumuşacık karnı sarıyor tavsiye ederim
deletedmom43191 Melikeakkc 😅😅 kız o incecik seyle nasıl rahat ediyosun hayatımda hiç giymedim bana çok tuhaf geliyor her tarafı ip gibi 😆😆😆
Aylakadin Melikeakkc gebelik okulunda iç çamaşırını kanama ihtimalini görmeye karşı kesinlikle beyaz (açık renk) ve pamuklu tercih etmemiz gerektiğini söylemişlerdi. Ayrıca vajina sağlığı için de bunu yapmalıymışız. Olabilecek durumlardan bebek de etkileniyormuş haliyle Tabi ki rahatlık çok önemli ama yine de bebişi düşünmek gerek diye düşünüyorum 🙏🏻
Melikeakkc deletedmom43191 komple ip olmayan da var H&M den ipli gibi olanda var. Ya ben tayt gibi şeylerde gözükünce rahat edemiyordum. Sonuçta normal külot da ortada toplanıyor bi yerde düzeltme ihtiyacı oluyor. Bunda hem belli olmuyor hem de toplanmıyor ve yok gibi o kadar rahat ki ben de ilk başta önyargılıydım ama neden daha önce kullanmadım diye pişman da oldum bence bi şans verin😂
Balbebek012 betic LCW dan hamile külodu alıyorum pamuk olanlar normal kendi bedenimi (s) alıyorum rahatım penti den de alıyorum penye olanlardan
deletedmom43191 Talentedmom 😅😅 ay giyenlere helal olsun cidden ne bileyim bana tuhaf geliyor öyle şeyler ya 😅😆😆
xJade deletedmom43191 Bir kere giydim. O gün de dışarı çıktık. Günüm zehir zıkkım olmuştu. Hayatımda gördüğüm en rahatsız edici şey 😀😀😀
milkyfrothy https://ty.gl/ytcw419w7xpe1 Ben ty’den 2 set Nicoletta’nın bu çamaşırlarından aldım, bir beden büyük aldım hatta tavsiye ederim🌝
Sazenin Melishera01 kaç kiloya en büyük beden aldın canım? Ben normal şartlarda 2xl falan alıyordum hamileyim şimdi son aylarımdayım sıkıştırıyor gibi hissediyorum çok da rahat değilim yeni alsam iyi olacak ama 5xl mi alsam