Hasret18ayaz 20+4 gebeyim ve 2 gündür beni mahvetti bu illet asla uyuyamıyorum cok rahatsız edici çözüm yolu olan varsa nolur yardım etsin
Busetacir Hasret18ayaz gebe yastığı mı nedir ondan aldım J şeklinde, aşırı rahat ettim tavsiye ederim. Paraya kıyın alın derim yoksa ben de uyuyamıyordum
Busetacir Hasret18ayaz Ben magnezyum kullanıyorum ama yine de ağrım çoktu. Maden suyu içemiyorum ama onu denemedim. Rahatsız ettiği için içemiyorum kalp çarpıntısı yapıyor bende
Busetacir Hasret18ayaz valla onunla yattığımdna beri gece çok nadir uyanıyorum. Yoksa bacaklarım çok ağrıyordu. Bununla tel bacağımı düz atıyorum üsttekini yastığın üzerine atıyorum 4 5 saat kesintisiz uyuyorum sonr tuvalet için veya dönmek için uyanıyorum
Hasret18ayaz Ebru_ebru hayır kullanmiyorum bugün sağlık ocağına gittim yazdırmaya ama suyum erken geldiği için kadın dogumcu harici hiç kimsenin yazdığı vitsmini kullanma ben yazamam dedi haftaya randevum mecbur bekliyorum
Ebru_ebru Hasret18ayaz Doktorunuza gittiğinizde söyleyin büyük ihtimalle magnezyum verir. Doktora gidene kadar da günde 1 maden suyu içerseniz iyi geleceğini düşünüyorum..
Ebru_ebru Hasret18ayaz Bende çok fazla kramp gibi yaşadım cidden uyuyamadım ağladığım zaman da oldu doktoruma gittiğimde magnezyum verdi ondan önce günde 1 maden suyu biraz da olsa rahatlatmıştı beni bir de bacak aranıza bir yastık koyarak uyursanız biraz da olsa rahatlatır inşallah 🙏
Busra_degirmenci Ebru_ebru o kadar kötüyüm ki 6 haftalık gebeyim normaldede bu rahatsızlık bardı ilacı bıraktırdı gebeliğimde şimdi de magnzeyum falan yeterli değil nasıl dayanıcam🥺🥺
Ebru_ebru Busra_degirmenci Alllah yardımcınız olsun inanın çok iyi anlıyorum sizi 33 haftalık oldum bende artık uyuyamıyorum sola uyumaya çalışıyorum bacağımın sızlaması beni öldürüyor. 🤦🏼♀️
Seymaaa05 27 haftalığım bende de var son bir haftadır aşırı arttı uyuyamıyorum geceleri magnezyum ve soda kullanıyorum 🥹🤦♀️
XBurcuburcu Muhakkak magnezyum kullanın. Benim oluyor ama o kadar çok atıyor ki bacaklarım çok rahatsız edici bir hastalık ayaklarım mümkün değil durmuyor🤣