seydabal_60 Kızlar anne yanı beşik ve dolap aldım sadece ama şifonyerde almak istiyorum bu 4 çekmeceli olanlardan sizce gerekli mi kullanışlı mı alanlar fikir verirseniz çok sevinirim
Ceylantt seydabal_60 ben 6 çekmece olanlardan aldım çok da iyi oldu bezini küçük parçalarını falan herşeyi oraya koyuyoruö bence dolap kadar gerekli imkanın varsa al bence
PapatiA seydabal_60 ayrı ayrı alıyorsun sanırım bence alma derim çünkü ilerde oyuncak dolabı gibi yada çekmeceli alırsın sonra çalışma masası alırsın oyuncakları felan oda dolar gider hoş duruyor ama gereksiz gelıyo bana
momkrm19 seydabal_60 ben oğluma üç kapılı dolabı olmasına rağmen onu kendime yüklük olarak kullanıp 🙈 5 yaşına kadar 3 çekmeceli geniş şifonyer kullandım ve çok rahat yetti biliyomusun 😁 Markası Çilek. Eşyaları ufacık ya katlanınca da şifonyer kullanmak acayip rahat oluyor bence
Bett2206 Yeriniz ve bütçeniz varsa bence çok kullanışlı sadece şifonyerle idare edenler bile var. Bebek eşyaları zaten yer kaplamıyor fazla ve güzelce yerleştirilince baya bi eşya alıyor.
xEndless Bende oda yapmayı dusunmuyorum ama bebeğin eşyalarını koymak ıcın dolap ya da şifonyer alıcam mecbur hangisi daha kullanışlı olur kızlar ?