Demettemur 18 haftalık hamişler nasıl gidiyor cinsiyetler ögrenildi mi hareketleri hissede biliyor musunuz 😊👣 Benim bebeğim kız 😇 Hereketler ise tam anlamıyla hissediyorum diyemem ama arada birşeyler oluyo gibi hala tam kestiremedim sizde durumlar ne? 😃
Sevinc44 Demettemur Merhabalar bugün tam 20. haftamdayim. İlk hareketlerini 18. Hafta içerisinde hissetmeye başladım, benim de miniğim kız 🥰💕
Mavili1480 Demettemur Cinsiyetimiz erkek hareket oluyor gibi ama seyirme gibi anlık anlayamıyorum 20.haftada daha net olurmuş bekliyorum 🥰
Sedanur5481 Demettemur Merhaba, benim bebişimde kız, 19. haftadayım aralıklı hareketlerini hissediyorum. Ama daha tam net değil 🌸🐣
Edamurat58 Demettemur 16 haftalığız bizde haftaya kontrolümüz var sanırım erkek haftaya netleşecek hareketleri de hissetmiyorum henüz 🥹
Tueoku Demettemur cinsiyetimiz erkek tam 18 haftalık olduk ilk gebeliğim henüz hareketlerini hissetmedim ama mide yanmam başladı birde ayaklarım çok ağrıyor 🥹🥹🥹
Demettemur Tueoku ay ben bugün tam anlamıyla hissediyorum sırt üstü yatınca ama döndüğünde falan çok haycalı çok güzel 18+4 üm şuan
Eliferimm Demettemur Merhaba🙋 Biz de 17+1 iz bugün🥰😟 İki gün önce kontolümüz vardı çikolata yememe rağmen bacaklarını sıkıca kapayıp yukarı kaldırdı ayaklarını sonra da arkasını döndü bir daha da göremedik ama doktorum kıza benziyor defi artık 21. Haftaya 24 Mart’a detaylı randevusu aldım o zamana kadar biraz daha sabredeceğiz. Evde bir kızım olduğundan zaman da bu kez hızlı geçiyor 🌸
Tueoku Demettemur inşallah bende hissederim bazen karnımda kalp atışı gibi oluyor çok hızlı atıyor kalbim sizinde mi öyle🥰