Adelon9 Kızlar normal doğum yapmayı düşünüyorum piyasa ne durumda şuan 🤩 Kim hangi hastanede ne kadara doğum yaptı sezaryen yada normal doğum
beydossss Adelon9 ben 38 gün önce Dünyapark hastanesinde normal doğum yaptım kamu indirimi ile 11 bin verdik
Nttm Bende merak ediyorum. Dünya park hastanesinde doğum yapacağım doktorumun özel kliniği var sormadım daha diğer randevumda soracağım
Ebruaslan-21 Nttm fiyatı biraz bana yüksek geldi o yüzden bu doğumda gitmedim ama o kadar iyi ki anlatamam size onun sayesinde normal doğum yaptım çok çok pozitif bir doktor
Teodorus Nttm merhaba ben de ilk doğumumu neval hanım ile yapmıştım gerçekten çok güzel bir doğum oldu şimdi yeni hamileyim neval hanımın muayene ücreti nedir acaba beni de bilgilendirir misiniz?
Nttm Ebruaslan-21 bende çok seviyorum çok pozitif güleryüzlü sevecen oluşunu. benim ilk gebeliğim normal doğumu desteklediği için tercih ettim. İnsallah benim de pozitif bir normal doğum hikayem olur 🤗 ücreti pahalı evet sanırım doğumda normal dünyaparktaki doğum ücretlerinden pahalı olur 🥲
Ebruaslan-21 Nttm gerçekten dediğiniz gibi çok ilgili ve pozitif insanı o kadar rahatlatıyor ki inşallah sizinde çok güzel geçer gönlünüzde ki gibi olur🙏🙏 . Ben ağustos gibi görüştüm kendisiyle doğuma 30 bin istedi şuan daha da yükselmiştir .
Happyka Zeynepkab yanlış biliyorsunuz 22 mesela ben olacağım hastane pahalı hastaneye giderseniz o kadar ödersiniz